OTP Bank Liga 2022/2023

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 29. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 31. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 32. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 33. forduló

Nagyerdei Stadion

Elvárt a Lokitól az alázatos játék

Ismét hazai közönség előtt lép pályára a DVSC labdarúgócsapata, amely az újonc Pécset látja vendégül hétfőn 20 órától a Nagyerdőn. Az egyre jobb formába lendülő Loki trénere, Kondás Elemér bizakodóan várja az összecsapást.

Jó hangulat uralkodik az együttesnél, de nem ájulunk el attól, hogy vezetjük a bajnokságot, már javában a következő meccsünkre koncentrálunk. Tudjuk, hogy minden találkozó nehéz, biztos vagyok benne, a mecsekaljaiak ellen sem lesz másképp. Hajtós, sokat futó csapatról beszélünk. A középmezőnyben van és annak ellenére, hogy most jutott fel a másodosztályba, megnehezítette ellenfelei dolgát. Fontos, hogy a szurkolóink támogatása meglegyen, de ahogy eddig sem, most sem lesz ezzel probléma. Az első perctől kezdve alázatos és akaratos játékot kell nyújtanunk, ami elvárt tőlünk. Bízom benne, minél előbb meg tudjuk majd bontani az ellenfél stabilitását, és sikerrel vesszük a hazai rangadót.

Kondás Elemér a keretről és a legújabb igazolásunkról, Dzsudzsák Balázsról is beszélt.

Szerencsére egyre jobb formában vagyunk, ami elsősorban annak tudató be, hogy kezd összeszokni a csapat és a kondíciónk is rendben van. Dzsudzsák Balázs személyében egy olyan kaliberű labdarúgó tért vissza, aki meghatározó ember volt csapataiban és 108 alkalommal húzta magára a nemzeti címeres mezt. Szeretnénk, ha itt is húzóember lenne, meggyőződésem, hogy az is lesz. Szerencsére jól fogadták a srácok, és ő is nagyon pozitívan érkezett.