OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 11. forduló

Eredmény
1 - 1
Full Time

Meccs riport

Nem volt könnyű helyzetben a Loki szakmai stábja a felcsúti összecsapás előtt, hiszen a régóta hiányzó Meldin Dreskovic mellett Alexandros Kyziridis és a Fehérvár ellen két gólt szerzett Brandon Domingues is megsérült, sajnos egyikőjükre se számíthatott a gárda a szombati rangadón. A kezdőcsapatba bekerült Bódi Ádám és Vajda Botond is.

A találkozó elején, az 5. percben Plsek került ziccerbe, közeli lövését bravúrral védte Megyeri Balázs. A DVSC igyekezett taktikusan futballozni, többet is birtokolta a labdát ellenfelénél. A 9. minutumban Soisalo találta el a kapufát, helyzetek tehát egy ideig csak a hazaiak előtt adódtak. A 14. percben aztán jött az első debreceni lehetőség, Vajda Botond cselei és passza után Stefan Loncar lőtt 16 méterről, Markek vetődve hárított.

A 16. percben aztán megszerezte a vezetést a Loki! Oleksandr Romanchuk tört előre, jól ugratta ki Bárány Donátot, aki okosan középre adott, az érkező Dzsudzsák Balázs pedig 7 méterről a kapuba lőtt (0-1).

A DVSC többnyire jól kezelte a felcsútiak agresszív letámadását, és higgadt összjátékkal kereste a lehetőséget a gyors támadásvezetésre. Ezzel együtt a hazaiaknak voltak lehetőségei, a 27. percben például Gruber 14 méteres bombáját kellett védenie Megyeri Balázsnak. Az első félidő hajrájában aztán Bárány Donát is betalált, azonban a gólját les miatt érvénytelenítették. A 38. percben viszont egyenlített a Puskás Akadémia: Gruber lépett ki, majd 17 méterről hatalmas gólt lőtt a kapu bal oldalába (1-1). A szünetre így döntetlennel vonultak az együttesek, noha a hosszabbításban Dzsudzsák Balázs nem sokkal csavart mellé.

A második játékrész egy megpattanó Ojediran-lövéssel kezdődött, inkább a DVSC volt mezőnyfölényben. Kapura lövéssel ebben az időszakban kevesebbet próbálkoztak a csapatok, a 62. percben Bódi Ádám vállalt egyet, Markek biztosan fogta a labdát.

A 67. percben jöttek a cserék, Bévárdi Zsombor és Joao Oliveira állt be. Kevesebb volt az izgalom, mint az első félidőben, a végjátékra aztán némileg felpörögtek az események. A 82. percben Stefan Loncar 18 méteres csavarását bravúrral ütötte ki a hazai hálóőr, nem sokkal utána a lábát fájlaló Bárány Donátot Andrija Majdevac váltotta.

Az eredmény végül nem változott, a Loki értékes pontot szerzett Felcsúton. Folytatás a Magyar Kupában kedd este Győrben.

Mesterszemmel

Hornyák Zsolt: Kicsit szomorú vagyok, ugyanis az első félidőben többet kellett volna kihozni a helyzeteinkből. Mindkét csapat jól játszott, a második félidőben a DVSC nem engedett minket ritmusba kerülni. Jó mérkőzés volt.

Srdjan Blagojevic: Nagyon érdekes mérkőzés volt. Két különböző stratégiát láthattunk, a mi támadásfelépítésünk került szembe a Puskás védekezésével és átmeneteivel. Az első félidőben – noha gólt szereztünk – a hazaiak sikeresebbek voltak a tervük megvalósításában, a második játékrészre változtattunk a felálláson, jobbak is lettünk, jobban tudtuk kontrollálni a mérkőzést. Jó volt a hozzáállásunk, a győzelemért küzdöttünk, de összességében nem vagyok elégedetlen.

OTP Bank Liga, 11. forduló.

Puskás Akadémia-DVSC 1-1 (1-1).

Pancho Aréna, 1700 néző. Vezette: Pintér Cs.

Puskás Akadémia: Markek – Szolnoki, Golla, Stronati, Ormonde-Ottewill – Corbu, Favorov – Soisalo (Slagveer, 65.), Gruber (Colley, 65.), Nagy Zs. (Komáromi, 85.) – Plsek (Levi, 85.). Vezetőedző: Hornyák Zsolt.

DVSC: Megyeri – Kusnyir, Lagator, Romanchuk, Ferenczi – Ojediran, Loncar – Vajda (Bévárdi, 67.), Dzsudzsák, Bódi (Joao Oliveira, 67.) – Bárány (Majdevac, 84.). Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Gól: Gruber (38.), illetve Dzsudzsák (16.).

Sárga lap: Szolnoki (75.).

Helyszín

Pancho Aréna / Rákóczi Ferenc utca, Felcsút, Bicskei járás, Fejér megye, Közép-Dunántúl, Dunántúl, 8086, Magyarország

Részletek

Meccsnap Időpont Liga Idény
2023.10.28. 17:00 OTP Bank Liga 2023/2024