OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 12. forduló

Eredmény
2 - 1
Full Time

Meccs riport

Szombaton a Mezőkövesd otthonában folytatta idegenbeli túráját a DVSC, a csapat 7 nap alatt a harmadik tétmérkőzését vívta. A keretből sérülések és betegség miatt ezúttal Szécsi Márk, Varga József, Alexandros Kyziridis, Brandon Domingues, Alexander Mojzis és Tuboly Máté hiányzott. A kezdőcsapatban ott volt Vajda Botond és Bódi Ádám is.

A találkozóra sok debreceni szurkoló kísérte el a mieinket, játékosaink kis túlzással hazai pályán érezhették magukat. A meccs nem kezdődött jól, Cseke egy 18 méteres átlövéssel már a 4. percben megszerezte a vezetést a hazaiaknak, a kapu bal oldalába bombázott (1-0). Ráadásul a 10. percben jött a második kövesdi gól is, ezúttal Cseri lőtt 17 méterről a bal alsóba, a labda a kapufáról pattant a hálóba (2-0).

Fel volt adva tehát a lecke, a Loki igyekezett felpörögni, a 17. percben Stefan Loncar lőtt mellé, a 21. percben egy 28 méteres szabadrúgásból Dzsudzsák Balázs találta el a felső lécet. Ekkor már átvette az irányítást a DVSC, a 25. minutumban jött is a szépítés, Ferenczi János beadása után Bárány Donát mintegy 12 méterről gyönyörű mozdulattal fejelt a kapuba (2-1).

A folytatásban is csapatunk volt fölényben, az első félidő hajrájában többször is csak az utolsó passzok nem stimmeltek, végül a szünetre hazai előnynél vonultak az együttesek.

A második játékrészre beállt Joao Oliveira, a Loki pedig próbált nagyobb nyomást gyakorolni a mezőkövesdiekre. az 55. percben Ferenczi János lőtt mellé kapásból. Sok a pontatlanság a játékban, telt az idő, de nem nagyon került veszélybe a hazai kapu. Szűk félórával a vége előtt érkezett Bévárdi Zsombor és Christian Manrique (később Andrija Majdevac is), aztán jött a végjáték.

A hajárban Dzsudzsák Balázs lőtt fölé helyzetben, majd Pillár második sárga utáni kiállítása miatt a 81. percben emberelőnybe került a DVSC. Ennek ellenére nem sikerült az egyenlítés, vereség lett a vége.

Folytatás jövő hét vasárnap a Paks ellen a Nagyerdei Stadionban.

Mesterszemmel

Kuttor Attila: Az első félidő a mienk volt, megérdemelten jutottunk előnyhöz. Szünet után ezt meg akartuk védeni, sikerült is.

Srdjan Blagojevic: Sem a Puskás, sem a Győr ellen nem kezdtünk jól, próbáltuk erre figyelmeztetni a játékosokat, de sajnos ezúttal is rosszul nyitottuk a mérkőzést. Igazából ezen is múlott a mérkőzés sorsa, összességében kevés volt az energia.

OTP Bank Liga, 12. forduló.

Mezőkövesd-DVSC 2-1 (2-1).

Mezőkövesd, 2118 néző. Vezette: Csonka B.

Mezőkövesd: Piscitelli – Kállai, Beriashvili, Pillár, Vajda S. – Cseke, Gomis – David Babunski (Lukic, 82.), Cseri (Filip, 57.), Molnár G. (Lehoczky, 74.) – Drazic. Vezetőedző: Kuttor Attila.

DVSC: Megyeri – Kusnyir, Lagator, Romanchuk (Majdevac, 84.), Ferenczi – Ojediran, Loncar (Manrique, 70.) – Vajda B. (Joao Oliveira, 46.), Dzsudzsák, Bódi (Bévárdi, 70.) – Bárány. Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Gól: Cseke (4.), Cseri (10.), illetve Bárány (25.).

Sárga lap: Drazic (2.), Pillár (32., 81.), Gomis (46.), Beriashvili (78.), Filip (87.), illetve Bódi (41.), Vajda B. (45.), Romanchuk (59.), Lagator (67.).

Kiállítva: Pillár (81.).

Helyszín

Mezőkövesdi Stadion /

Részletek

Meccsnap Időpont Liga Idény
2023.11.04. 12:30 OTP Bank Liga 2023/2024