KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

OTP Bank Liga 19. forduló

Eredmény
1 - 2
Full Time

Meccs riport

 BRAVÚR A JAVÁBÓL: MOL FEHÉRVÁR FC-DVSC 1-2

Az NB I. legjobb hazai mérlegét felmutató gárda otthonában lépett pályára a DVSC szombaton, ami nem volt jó előjel, az viszont annál inkább, hogy sok debreceni drukker kísérte el a csapatot a Fehérvár FC otthonába. A kezdőcsapatba bekerült David és Dorian Babunski is, a kaput ezúttal is Hrabina Alex védte.

Miután a két szurkolótábor összemérte erejét (elég parázs volt a hangulat), a két együttes is egymásnak feszült. A mérkőzés elején, az 1. percben Dárdai került ziccerbe, de Hrabina Alex hárítani tudott. A hazaiaknál volt többet a labda, de a Loki megugrásaiban is volt lehetőség. Némi idő elteltével csapatunk alkalmanként hatékonyabban járatta a játékszert, a 24. percben Ugrai Roland egy szép csel után csavart fölé, majd Dárdai lövését ütötte kapufára Hrabina.

Összességében határozott fölényben játszott a Fehérvár, a 32. percben egy jobb oldali beadás után Petrjak lőtt 14 méterről a bal alsóba, de a VAR lest jelzett, így a gól érvénytelennek bizonyult. Az első félidő hajrájában Szécsi Márk próbálkozott (Kovács védett), majd a 42. percben egy szöglet után megszerezte a vezetést a hazai csapat, Alef fejelt 9 méterről a kapu jobb oldalába (1-0). A Loki azonban remekül reagált, egy szép támadás végén Szécsi Márk óriási gólt rúgott 19 méterről a bal felsőbe (1-1), így döntetlennél vonultak pihenőre az együttesek.

A második játékrész elején sem változott sokat a játék képe, a Fehérvár igyekezett nyomást gyakorolni a Lokira, a 49. percben például Deslandes mentett nagyot a debreceni kapu előterében.

A 60. percben egy sarokrúgás után fejjel veszélyeztetett csapatunk, majd a 63. minutumban hármat cserélt Joan Carrillo, Bódi Ádám, Ferenczi János és Baranyai Nimród állt be. Az utolsó 20 percre sűrűsödött az izgalom, immár minden passznak nagy jelentősége lett. Annak is, amit Dzsudzsák Balázs adott David Babunskinak, akinek a lövését Kovács a léc alól tolta ki. A szöglet után Sylvain Deslandes nem sokkal fejelt fölé, nagy helyzet volt…

A végjátékban kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés, a DVSC helyenként kifejezetten jól játszott. A végére érkezett Varga József és Bévárdi Zsombor is, a Loki pedig szervezetten futballozva megfordította a meccset! A 87. percben egy szemrevaló jobb oldali támadás végén ismét Szécsi Márk érkezett remekül, és közelről a kapuba pörgetett (1-2).

A csapatunk ezzel nagyon értékes győzelmet aratott, s immár négy bajnoki óta veretlen. Folytatás jövő héten Debrecenben a Mezőkövesd ellen.

OTP Bank Liga, 19. forduló.

Mol Fehérvár FC-DVSC 1-2 (1-1).

Mol Aréna Sóstó, 2065 néző. Vezette: Bogár G.

Mol Fehérvár FC: Kovács D. – Fiola, Sabanov, Heister – Nego – Lednev (Géresi, 58.), Zulj (Szendrei, 71.), Alef, Dárdai (Nikolic, 71.), Petrjak – Kodro. Edző: Szabics Imre.

DVSC: Hrabina – Poór (Baranyai, 63.), Pávkovics, Deslandes, Charleston (Ferenczi, 63.) – Baráth P., David Babunski (Varga J., 78.) – Szécsi, Dzsudzsák, Ugrai (Bévárdi, 78.) – Dorian Babunski (Bódi, 63.). Edző: Joan Carrillo.

Gól: Alef (42.), illetve Szécsi (45., 87.).

Sárga lap: Fiola (9.), Zulj (61.), Sabanov (78.), Heister (83.), illetve Poór (11.), Pávkovics (14.).

Helyszín

MOL Aréna Sóstó / Alsóváros, Székesfehérvár, Székesfehérvári járás, Fejér, Central Transdanubia, Transdanubia, 8000, Hungary

Részletek

Meccsnap Időpont Liga Idény
2022.02.05. 19:30 OTP Bank Liga 2021/2022

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

3 - 0
1 - 1
0 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink