OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 9. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 10. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 11. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 12. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 13. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 14. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 22. forduló

Eredmény
1 - 1
Full Time

Meccs riport

A sérült Megyeri Balázsra és Kusnyír Erikre, valamint az eltiltott Antonio Mancéra nem számíthatott a DVSC az Újpest otthonában a forduló zárómérkőzésén. A kezdőcsapatba ezúttal ott volt Sylvain Deslandes, Stefan Loncar és Alexandros Kyziridis is, jobbhátvédként Varga József kapott szerepet.

A találkozó legelején a Loki birtokolta többet a labdát, csapatunk igyekezett tudatosan futballozni. Nagyobb helyzet nem adódott egészen a 10. percig, akkor az újpesti Jakobi lőtt 12 méterről mellé. A másik oldalon a 14. percben Ferenczi János lőtt kapura 18 méterről, a hazai kapus védett. Mindkét együttes fegyelmezett volt taktikailag, nem sok teret hagyott a vetélytársnak.

A 17. percben aztán megszerezte a vezetést a DVSC! Alexandros Kyziridis remekül verte meg az emberét a jobb szélen, középre adott, Pauljevicről pedig saját kapujában pattant a labda (0-1).

A folytatásban Csoboth lövésénél szépen védett Marko Milosevic a jobb alsónál, majd a 27. minutumban Dzsudzsák Balázs helyzeténél a hazai kapus tudott hárítani. A 32. percben a Loki hálóőre ismét nagyot fogott, ezúttal Mudrinski közeli fejesét hatástalanította.

Az első félidő hajrájában az Újpest többet próbálkozott, és egy csúnya labdavesztés után egyenlített is: a 37. percben Mudrinski lőtt 13 méterről a debreceni kapuba (1-1). A szünetig több gól már nem esett.

A második játékrész újpesti rohamokkal kezdődött, az 55. percben Mudrinski nagy helyzetben, 10 méterről bombázott mellé. A 60. percben az utolsó emberként szabálytalankodó Christian Manrique piros lapot kapott, az utolsó félórát tehát emberhátrányban volt kénytelen végigjátszani a Loki.

A végjátékra érkezett Hamzat Ojediran, Szécsi Márk, majd Bódi Ádám is, Marko Milosevic pedig a 73. percben bravúrral védte Antonov szabadrúgását. Nyomott az Újpest, a mieink igyekeztek szervezetten védekezni, s alkalomadtán támadásokat vezetni. A 78. percben Stefan Loncar például szabadon fejelhetett, de a labda a kapus kezében kötött ki.

Az utolsó percek sok feszültséget hoztak (az újpesti edző piros lapot is kapott), de gólt már nem, így a DVSC ponttal távozott Újpestről.

Folytatás szombaton Kisvárdán.

Mesterszemmel

Srdjan Blagojevic: Nehéz 35 percet emberhátrányban játszani, ráadásul ez volt egy héten belül a harmadik mérkőzésünk, ami nagyon megterhelő. Ebből a szempontból elégedett vagyok a döntetlennel, a fiúk sok energiát tettek bele az összecsapásba. Ne feledjük, hogy egy jó csapat ellen játszottunk.

OTP Bank Liga, 22. forduló.

Újpest-DVSC 1-1 (1-1).

Szusza-stadion, 3189 néző. Vezette: Karakó F.

Újpest: Nikolic – Pauljevic, Antzoulas, Hall, Antonov – Mack (Boumal, 61.), Onovo – Varga B . (Croizet, 61.), Jakobi (Mörschel, 69.), Csoboth (Ambrose, 83.) – Mudrinski. Vezetőedző: Milos Kruscic.

DVSC: Milosevic – Varga J., Lagator, Deslandes, Ferenczi – Loncar, Manrique – Kyziridis (Szécsi, 68.), Dzsudzsák (Ojediran, 68.), Sós (Bódi, 80.) – Dorian Babunski (Dreskovic, 92.). Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Gól: Mudrinski (37.), illetve Pauljevic (17., öngól).

Sárga lap: Antzoulas (75.), illetve Kyziridis (24.), Lagator (48.).

Kiállítva: Manrique (60.).

Helyszín

Szusza Ferenc stadion / Megyeri út, Juharliget, Újpest, IV. kerület, Budapest, Közép-Magyarország, 1044, Magyarország

Részletek

Meccsnap Időpont Liga Idény
2023.03.05. 18:30 OTP Bank Liga 2022/2023