OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 23. forduló

Eredmény
0 - 1
Full Time

Meccs riport

A sérült Megyeri Balázs és Kusnyír Erik, az eltiltott Christian Manrique, valamint a betegséggel bajlódó Szécsi Márk nélkül, de több száz debreceni drukker támogatása mellett kezdte a DVSC a szombati kisvárdai rangadót.

A Loki még sosem nyert itt, úgyhogy fel volt adva a lecke. A 2. percben rögtön Hamzat Ojediran próbálkozott egy átlövéssel, a hazai kapus védett. A 4. percben Makowski bombázott nem sokkal fölé, nem volt eseménytelen a találkozó eleje. Komoly küzdelem folyt a pályán minden labdáért, de sok volt a pontatlanság is.

A 21. minutumban egy szép debreceni támadás végén Alexandros Kyziridis lőtt az oldalhálóba, összességében kiegyenlített volt a mérkőzés. A 27. percben ismét Kyziridis lódult meg, kicselezte védőjét, de balról, 12 méterről fölé lőtt. Az első félidő hajrájában, a 32. percben Dorian Babunski került helyzetbe, de a hazai hálóőr bravúrral, a kapufa segítségével védeni tudott. A DVSC akár vezethetett volna a szünetben (igaz, a kisvárdai Camajnak is volt egy ziccere), azonban végül a pihenőig nem esett gól.

A második játékrész viszont rögtön Loki-góllal kezdődött! A 48. percben Alexandros Kyziridis ismét meglépett a bal szélen, szépen adott középre, az érkező Dorian Babunsk pedig 7 méterről a kapuba továbbított (0-1).

Az 57. percben Varga Kevin sem tévesztett sokat 17 méterről, kifejezetten hatékony volt a debreceni csapatjáték, persze a Kisvárda is nagy erőket mozgatott meg.

A végjátékra érkezett Antonio Mance, Varga József és Sós Bence (majd Bévárdi Zsombor és Meldin Dreskovic is) a DVSC pedig igyekezett megőrizni az értékes vezetést. Akadt izgalom bőven, de a Loki fegyelmezett játékkal begyűjtötte a három pontot, ezzel először nyert Kisvárdán, és fellépett a dobogóra.

Folytatás jövő hét szombaton a Kecskemét ellen a Nagyerdei Stadionban.

OTP Bank Liga, 23. forduló.

Kisvárda-DVSC 0-1 (0-0).

Várkerti Stadion, 2600 néző. Vezette: Káprály.

Kisvárda: Petkovic – Hej, Kovacic, Melnik, Leoni – Karabelov (Lucas, 71.), Ötvös – Spasic (Navratil, 46.), Makowski, Camaj (Ilievski, 71.) – Mesanovic (Czérna, 84.). Vezetőedző: Török László.

DVSC: Milosevic – Romanchuk, Lagator, Deslandes, Ferenczi – Ojediran (Varga J., 71.), Loncar – Varga K. (Bévárdi, 90.), Dzsudzsák (Dreskovic, 90.), Kyziridis (Sós, 71.) – Dorian Babunski (Mance, 68.). Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Gól: Dorian Babunski (48.).

Sárga lap: Lagator (65.).

Helyszín

Várkerti Stadion / Tompos úti lakótelep, Kisvárda, Kisvárdai járás, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Észak-Alföld, Alföld és Észak, 4600, Magyarország

Részletek

Meccsnap Időpont Liga Idény
2023.03.11. 14:30 OTP Bank Liga 2022/2023