OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 9. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 10. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 11. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 12. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 13. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 14. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 28. forduló

Eredmény
0 - 2
Full Time

Meccs riport

Dzsudzsák Balázs, Ferenczi János és Christian Manrique eltiltás, míg Varga József és Sós Bence sérülés miatt nem léphetett pályára a Loki vasárnap esti, zalaegerszegi bajnokiján, nem volt tehát könnyű helyzetben Srdjan Blagojevic és stábja a találkozóra való felkészüléskor. A kezdőcsapatban egyszerre volt ott Dorian Babunski és Antonio Mance, valamint az első perctől pályán lehetett Oleksandr Romanchuk is.

Az összecsapás legelején Antonio Mance rögtön a kapuba lőtt, de szabálytalanság miatt a gól nem lehetett érvényes. Jó volt az iram, a mieink több biztató támadást is vezettek, de a végjátékba többször hiba csúszott. A másik oldalon a 10. percben Klausz lőtt fölé 14 méterről, majd a DVSC rúgta sorra a szögleteket, nem is veszélytelenül, de ezekből nem sikerült gólt szerezni.

Az első félidő második felében némileg csökkent a mérkőzés intenzitása, nagy helyzetek nem nagyon alakultak ki, a 30. percben Tajti lőtt mellé. A 35. percben aztán megszerezte a vezetést a Loki, mégpedig egy gyönyörű góllal! Antonio Mance ugratta ki remekül Szécsi Márkot, aki mintegy 14 méterről leheletfinom mozdulattal pörgette el a labdát a kapus mellett-fölött (0-1). Jól küzdött a csapat, a szünetig nem változott az eredmény.

A második játékrészre a ZTE hármat cserélt, azonban a DVSC továbbra is kontrollálta a mérkőzést. Az 55. percben a hazaiak kapusa előbb Szécsi Márk lövését, majd Dorian Babunski fejesét védte bravúrral, majdnem megvolt a második debreceni találat is. Sőt, egy újabb remek támadás végén Antonio Mance is érhetett volna el gólt, de 13 méteres bombáját is hárította Demjén.

A 68. percben beállt Bárány Donát, nem sokkal később Bévárdi Zsombor, majd a végén Bódi Ádám és Georgios Neofytidis is, a Loki pedig továbbra is szervezetten és okosan futballozott. A hajrában Bárány találatát les miatt nem adták meg, majd a 84. percben Meschak próbálkozott átlövéssel, de Megyeri Balázs biztosan védett. Egy minutummal később aztán a DVSC eldöntötte a 3 pont sorsát, Dorian Babunski csúsztatott a 16-oson belül Bárány Donáthoz, aki remekül csapott le a labdára, és közelről a hálóba lőtt (0-2).

Csapatunk a hiányzók ellenére is jól játszott, és abszolút megérdemelten győzött Zalaegerszegen. Folytatás jövő hét vasárnap Debrecenben a Fehérvár ellen.

Mesterszemmel

Ricardo Moniz: Csalódottak vagyunk. Tudtuk, hogy fontos ez a meccs, de sajnos nem sikerült pontot szerezni. Fel kell állnunk, mentálisan erősnek kell lennünk a folytatásban.

Srdjan Blagojevic: Elégedett vagyok, jó energiával lépett pályára a csapat. Nagyon szeretem ezeket a srácokat, a problémáink ellenére is jól játszottak. Bizonyítottunk a pályán, és sikeresek voltunk.

OTP Bank Liga, 28. forduló.

ZTE-DVSC 0-2 (0-1).

Zalaegerszeg, 2075 néző. Vezette: Zierkelbach P.

ZTE: Demjén – Sankovic, Safronov (Lesjak, 46.), Mocsi, Csóka – Szendrei N., Tajti (Grezda, 91.) – Meshack, Németh D. (Ikoba, 46.), Gergényi (Bedi, 62.) – Klausz (Szalay, 46.). Vezetőedző: Ricardo Moniz.

DVSC: Megyeri – Lagator, Dreskovic, Romanchuk – Kusnyír (Bévárdi, 74.), Ojediran (Neofytidis, 88.), Loncar, Szécsi, Varga K. – Mance (Bárány, 68.), Dorian Babunski (Bódi, 88.). Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Gól: Szécsi (35.), Bárány (85.).

Sárga lap: Ikoba (56.), illetve Bévárdi (91.).

Helyszín

ZTE Aréna / Október 6. tér, Kaszaháza, Zalaegerszeg, Zalaegerszegi járás, Zala megye, Nyugat-Dunántúl, Dunántúl, 8900, Magyarország

Részletek

Meccsnap Időpont Liga Idény
2023.04.23. 18:45 OTP Bank Liga 2022/2023