KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

OTP Bank Liga 29. forduló

Eredmény
1 - 0
Full Time

Meccs riport

 PONT NÉLKÜL MARADTUNK: KISVÁRDA-DVSC 1-0

Sok sérült játékost volt kénytelen nélkülözni csapatunk a kisvárdai vendégjáték alkalmával, különböző okok miatt Bárány Donát, Szécsi Márk, Kundrák Norbert, Charleston, Poór Patrik, Ugrai Roland, Gróf Dávid, Gyönyörű Gergő és Pintér Ádám sem állhatott Joan Carrillo vezetőedző rendelkezésére. A kapuban Tomas Kosicky kezdett, együttesünket pedig mintegy 200 szurkoló támogatta.

A meccsen az első izgalmasabb eseményt a 4. perc hozta, amikor a hazaiak balról, a 16-os oldalvonaláról végeztek el szabadrúgást, de a védelem tisztázni tudott. Az első negyedóra nagyobb gólhelyzet nélkül telt, aztán némileg megélénkült a találkozó. A 22. percben a Kisvárda veszélyeztetett, de a jobbról keresztbe lőtt labda végül nem okozott nagyobb zavart.

A 29. percben Asani lesről próbálkozott (Tomas Kosicky amúgy is védett), majd jött az első kisebb Loki-lehetőség, a 38. minutumban balról Bódi Ádám csavarta középre a labdát, de a védők hárítottak. A 41. percben Varga József jó távoli lövését védte a hazai kapus, a szünetig aztán már nem történt jelentős mozzanat, gól nélküli döntetlennel vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidő csere nélkül kezdődött. Az első jelentősebb esemény a 47. percben történt, amikor Makowski 10 méteres fejesét fogta Tomas Kosicky. Az 50. percben aztán egy Deslandes-kezezés után 11-eshez jutott a Kisvárda, amit némi VAR-ozás után Bumba értékesített (1-0). A DVSC próbált jól reagálni, igyekezett nyomást gyakorolni a hazaiakra, de ez egy ideig nem nagyon sikerült. A 67. percben érkezett Bényei Ágoston és Sós Bence, a Loki pedig a 71. percben Baráth Péter lövése révén veszélyeztetett, de a kapus védett.

A hajrában a 79. percben esély nyílt az egyenlítésre, de Sós Bence beadása után Dorian Babunski közelről nem tudta a kapuba kotorni a labdát. Az utolsó percekben mindent megpróbált a DVSC (a végére beállt Tischler Patrik és Bévárdi Zsombor is), Baráth Péter például a 84. percben csak kevéssel fejelt fölé, de nem sikerült egyenlíteni.

Folytatás jövő hét szombaton Debrecenben a Mol Fehérvár ellen.

Mesterszemmel

Révész Attila: Lélektanilag fontos győzelmet arattunk.

Joan Carrillo: A mutatott játék alapján nem kellett volna kikapnunk. A büntető után mindent megpróbáltunk, de nem sikerült egyenlíteni. Az eredmény nem tükrözi a mérkőzés képét.

OTP Bank Liga, 29. forduló.

Kisvárda-DVSC 1-0 (0-0).

Kivárda, 2455 néző. Vezette: Zierkelbach P.

Kisvárda: Odincov – Hej, Cirkovic, Prenga, Peteleu – Melnyik (Zlicic, 72.), Ötvös – Asani (Camaj, 72.), Makowski (Karabeljov, 60.), Bumba (Navratil, 86.) – Mesanovic. Sportigazgató: Révész Attila, asszisztens edző: Erős Gábor.

DVSC: Kosicky – Kusnyír, Pávkovics, Deslandes (Tischler, 90.), Ferenczi – Varga J. (Bényei Á., 67.) – Dzsudzsák, Baráth P., David Babunski (Bévárdi, 90.), Bódi (Sós, 67.) – Dorian Babunski. Vezetőedző: Joan Carrillo.

Gól: Bumba (53., 11-esből).

Sárga lap: Prenga (45.), Odincov (83.), Mesanovic (88.), illetve Baráth P. (75.).

Helyszín

Várkerti Stadion / Tompos úti lakótelep, Kisvárda, Kisvárdai járás, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Észak-Alföld, Alföld és Észak, 4600, Magyarország

Részletek

Meccsnap Időpont Liga Idény
2022.04.23. 14:00 OTP Bank Liga 2021/2022

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

3 - 0
1 - 1
0 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink