OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 9. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 10. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 11. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 12. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 13. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 14. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 3. forduló

Eredmény
1 - 0
Full Time

Meccs riport

A sérült Ferenczi Jánost nélkülözve, erős rotációt alkalmazva vágott neki a Loki a vasárnapi, Zalaegerszeg elleni bajnokinak. A kezdőcsapatban ezúttal helyet kapott Marko Milosevic kapus, Baranyai Nimród, a debreceni színekben Bécsben bemutatkozott Alexander Mojzis, Varga József, Vajda Botond, Bódi Ádám, Bárány Donát, valamint Brandon Domingues is.

A találkozó gyászszünettel kezdődött: hosszan tartó betegség után, 42 éves korában elhunyt Leskó Gábor, aki 1995 óta tartozott a DVSC hűséges szurkolói közé. Emlékét megőrizzük.

A mérkőzés legelején, a 2. percben Christian Manrique lőtt mellé, ekkor egyértelműen a Loki dominált. A 7. percben Bárány Donát már közel járt a gólhoz, azonban közeli kísérletét blokkolták. Láthatóan a saját stílusában igyekezett játszani csapatunk, persze próbálkozott a Zalaegerszeg is, a 18. minutumban Tajti lőtt mellé 15 méterről.

Az első félidő második felében Tajti újabb lehetőségét leszámítva nem nagyon alakultak ki nagy helyzetek egyik kapunál sem, ahogy mondani szokás, a taktikai jelleg volt a meghatározó, egészen a szünetig.

A második játékrész is a DVSC támadásaival kezdődött, az 51. percben mégis Sajbán fejesét kellett védenie vetődve Marko Milosevicnek. Az utolsó félórára érkezett Dzsudzsák Balázs, Antonio Mance és Alexandros Kyziridis is, a Loki pedig igyekezett fokozni a nyomást.

A végjátékban a mieink helyenként oda is szögezték a Zalaegerszeget a kapujához, a 72. percben Kyziridis nem sokkal lőtt a jobb kapufa mellé, a 75. percben Mojzis fejesét fogta Senkó. Beállt Kusnyír Erik, majd a végére Dusan Lagator is, Alexandros Kyziridis pedig első DVSC-s találatával eldöntötte a meccset! Szélsőnk a 84. percben középen tört előre, jó cseleket mutatott be, szépen vezette kapura a labdát, majd mintegy 15 méterről a háló jobb oldalába lőtt. Szépségdíjas gól volt! (1-0). A DVSC ezután megőrizte előnyét, s ezzel újabb fontos három pontot szerzett a pontvadászatban.

A Loki az előző szezon végét is beleértve 8 mérkőzés óta veretlen a bajnokságban. Folytatás csütörtökön 21 órától az UEFA Konferencia Ligában az osztrák Rapid ellen a Nagyerdei Stadionban.

Mesterszemmel

Srdjan Blagojevic: Gratulálok a játékosaimnak, és köszönöm a biztatást a szurkolóknak. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindenkit meghívjak a csütörtöki, Rapid elleni mérkőzésünkre. A srácok megérdemelték ezt a győzelmet, rengeteg erőfeszítést tesznek az edzéseken is a siker érdekében. Van, amikor kevésbé jól futballozunk, de akkor is próbáljuk azt játszani, amit gyakorolunk a tréningeken. Jól kezdtük a meccset, aztán visszaestünk, de számítottunk erre, hiszen az volt az első alkalom, amikor ezzel a kezdőcsapattal álltunk fel. A cserék és a taktikai változtatások után közelebb kerültünk az ellenfél kapujához, nagyon örülök, hogy Alexandros Kyziridis betalált.

Boér Gábor: A mérkőzést rosszul kezdtük, viszont utána sikerült stabilizálni a csapatot, helyenként fölényt harcoltunk ki. A második félidőben azt éreztem, jól működik a támadásvezetésünk, az utolsó passzoknál voltak nehézségeink. A kapott gól előtt kétszer is hibáztunk. Nagyon sajnálom, mert jól dolgoztak a játékosaim.

OTP Bank Liga, 3. forduló.

DVSC-ZTE 1-0 (0-0).

Nagyerdei Stadion, 5011 néző. Vezette: Vad II.

DVSC: Milosevic – Baranyai, Dreskovic, Mojzis, Manrique – Varga J. (Kusnyír, 80.), Loncar – Vajda (Dzsudzsák, 63.), Domingues (Lagator, 87.), Bódi (Kyziridis, 63.) – Bárány (Mance, 63.). Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

ZTE: Senkó – Huszti (Klausz, 85.), Mocsi, Safronov, Gergényi – Szendrei N., Milovanovikj (Mim, 32.), Sankovic, Tajti – Sajbán M. (Ikoba, 58.), Szalay Sz. (Németh D., 58.). Vezetőedző: Boér Gábor.

Gól: Kyziridis (84.).

Sárga lap: Kyziridis (94.), illetve Milovanovikj (28.), Gergényi (88.), Ikoba (91.).

Helyszín

Nagyerdei Stadion / Debrecen Nagyerdei krt. 12 4032

Részletek

Meccsnap Időpont Liga Idény
2023.08.13. 16:30 OTP Bank Liga 2023/2024