OTP Bank Liga 2022/2023

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 29. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 31. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 32. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 33. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

Eredmény
0 - 3
Full Time

Meccs riport

 GÓL ÉS PONT NÉLKÜL: DVSC-MOL FEHÉRVÁR FC 0-3

Rengeteg hiányzót kellett nélkülöznie csapatunknak a Fehérvár elleni mérkőzésen: Sylvain Deslandes eltiltás, Ugrai Roland, Bárány Donát, a brazil Charleston, Poór Patrik, Tomas Kosicky, valamint Kundrák Norbert sérülés miatt nem vállalhatta a játékot, Baráth Péter és Soltész Dominik pedig betegség miatt nem tudott pályára lépni.

A kapuban Hrabina Alex kezdett, a kezdőcsapatba bekerült Sós Bence, Bényei Ágoston és Marko Nikolic is. A találkozó az első percekben mindkét kapunál kisebb helyzetecskéket hozott, ekkor nyíltnak tűnt a küzdelem. Az első nagyobb ziccert aztán a 9. minutumban a vendégek alakították ki, ráadásul ki is használták: egy gyors ellentámadás végén Heister adott középre balról, az érkező Nemanja Nikolics pedig 11 méterről magabiztosan lőtt a kapuba (0-1).

A gól után a fehérváriak kontrollálták a mérkőzést, de a félidő közepére kezdett némileg éledezni a Loki támadójátéka is. Sajnos sok volt a pontatlanság (a játékvezetőnek is volt néhány vitatható ítélete), így nagyobb helyzetet nem sikerült kialakítani, sőt, a 34. percben a Fehérvár megduplázta előnyét, a leshatárról kiugró Nego jobb oldali beadására Kodro érkezett, és közelről a kapuba lőtt. Hrabina Alex csak hozzáérni tudott a labdához (0-2). A szünetre tehát jelentős hátrányba került együttesünk (a vendégek lőttek egy lesgólt is), noha Pávkovics Bencének volt egy ígéretes csúsztatása.

A második játékrész csere nélkül és debreceni próbálkozásokkal kezdődött, az 51. percben Dzsudzsák Balázs lőhetett szabadrúgást 27 méterről, de a labda fölé szállt. Kiegyenlítettebb lett a meccs, de egy ideig nem igazán sikerült zavarba hozni a vendégek védelmét. Az 57. percben ismét a DVSC csapatkapitánya lőtt kapura, de Kovács magabiztosan védett. Az utolsó félórára érkezett Tischler Patrik, Bódi Ádám és Bévárdi Zsombor is, a Loki pedig igyekezett szépíteni.

Az összecsapás ezen szakára már egyértelművé vált a hazai fölény, azonban nem sikerült bevenni a fehérváriak kapuját, noha a 70. percben egy-egy átlövés után Pávkovics Bence és Ferenczi János is közel járt hozzá. A végjátékra beállt Baranyai Nimród (majd később Korhut Mihály) is, csapatunk pedig igyekezett mindent beleadni, ám újabb gólt kapott, a 79. percben Nego fejelt jobbról, mintegy 10 méterről a kapuba (0-3).

Ezzel minden el is dőlt, a Loki ezúttal nem szerzett pontot a Fehérvár FC ellen. Folytatás kedden Mezőkövesden.

Mesterszemmel

Joan Carrillo: Sok hibával játszottunk egy jó csapat ellen. Nem kezdtük jól a mérkőzést, amit az ellenfél kihasznált. A második félidőben már közelebb jártunk a gólhoz, de nem sikerült betalálni. Nem szeretnék panaszkodni, de nagyon sok problémával kellett az elmúlt napokban megküzdenünk. Holnaptól a következő meccsre koncentrálunk.

Michael Boris: Az első félidőben remekül futballoztunk, megvolt a tervünk, és azt meg is valósítottuk. Szünet után nem védekeztünk elég agresszívan, a cserék viszont jól szálltak be. Nagyon boldog vagyok, gratulálok a csapatnak.

OTP Bank Liga, 30. forduló.

DVSC-Mol Fehérvár FC 0-3 (0-2).

Nagyerdei Stadion, 3604 néző. Vezette: Vad II.

DVSC: Hrabina – Kusnyír (Baranyai, 73.), Pávkovics, M. Nikolic, Ferenczi (Korhut, 84.) – Varga J. – Dzsudzsák (Bódi, 62.), Bényei Á., David Babunski, Sós (Bévárdi, 62.) – Dorian Babunski (Tischler, 62.). Vezetőedző: Joan Carrillo.

Fehérvár FC: Kovács D. – Rus, Stopira, Sabanov, Heister (Bese, 83.) – Nego (Lüftner, 83.), Rúben Pinto (Zulj, 67.), Makarenko, Dárdai (Lednev, 83.) – N. Nikolics (Petrjak, 67.), Kodro. Vezetőedző: Michael Boris.

Gól: N. Nikolics (9.), Kodro (34.), Nego (79.).

Sárga lap: Sós (19.), Baranyai (88.), illetve Rúben Pinto (67.).

Helyszín

Nagyerdei Stadion / Debrecen Nagyerdei krt. 12 4032

Részletek

Meccsnap Időpont Liga Idény
2022.04.30. 19:30 OTP Bank Liga 2021/2022