OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 9. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 10. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 11. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 12. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 13. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 14. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 33. forduló

Eredmény
2 - 0
Full Time

Meccs riport

Úgy érkezett a Loki a 2022/23-as NB I-es bajnokság utolsó fordulójához, hogy amennyiben hazai pályán, rengeteg szurkoló előtt, elképesztő hangulatban legyőzi az Újpestet, biztosan megszerzi a bronzérmet és hosszú évek után újra kiléphet a nemzetközi porondra. A fontos összecsapást ünnepi pillanatok előzték meg, a csuklótörése miatt a kezdőcsapatból hiányzó Dzsudzsák Balázs átvehette a szezon legjobb DVSC-játékosának járó Zilahi-díjat, míg a Debsport a házi gólkirály Dorian Babunskit díjazta.

A mérkőzés elején Dusan Lagator csúsztatását védte az újpesti kapus, majd a 12. percben Stefan Loncar lövését hárította Banai. A 15. minutumban 17 méterről jutott szabadrúgáshoz a Loki, Bódi Ádám csavarása után a labda lepattant a sorfalról, Varga Kevin ismétlését pedig megfogta a hálóőr. Jó volt az iram, mindkét gárda igyekezett letámadni a másikat.

Az első félidő második felében is kemény küzdelem zajlott a pályán, viszont jött a debreceni gól! A 26. percben Ferenczi János szöglete után a hosszú oldalon Meldin Dreskovic fejelte keresztbe a labdát, a berobbanó Dusan Lagator pedig 6 méterről a kapuba bólintott (1-0). Megvolt tehát a hőn áhított vezetés, amit a szünetig meg is őrzött a csapatunk, sőt, a 39. percben Stefan Loncar révén majdnem meg is duplázta, de Banai védeni tudott. Sokatmondó, hogy a kaput eltaláló lövések aránya az első félidőben 7-0 volt…

A második játékrészre érkezett Szécsi Márk, a DVSC pedig a 47. percben Bódi Ádám által veszélyeztetett, de a kapus kiütötte a labdát. Érett a második debreceni találat, de miután csak egy gól volt az előny, koncentráltan kellett futballozni. Aztán viszont jött is a második! Az 53. percben egy bal oldali beadás után Dorian Babunski fejelt kapura, az újpesti hálóőr védett, de a kipattanót Christian Manrique értékesítette (2-0).

A 62. percben Bódi Ádám ismét nem tévedett sokat, 15 méteres lövése alig kerülte el a bal alsót. A Loki jól játszott, kézben tartotta a mérkőzést, így remek hangulat uralkodott a stadionban. Az utolsó percekre beállt Alexandros Kyziridis és Antonio Mance (majd a legvégén Dzsudzsák Balázs és Bárány Donát is), a közönség pedig ünnepelte a gárdát.

A végjáték már nem hozott újabb gólt, a DVSC magabiztosan győzött az Újpest ellen, ezzel bronzérmes lett a bajnokságban és kivívta a Konferencia Ligában való indulás jogát. Szép volt, fiúk!!!!

OTP Bank Liga, 33. forduló.

DVSC-Újpest 2-0 (1-0).

Nagyerdei Stadion, 14 014 néző. Vezette: Bogár G.

DVSC: Megyeri – Kusnyír, Dreskovic, Romanchuk, Ferenczi – Lagator, Loncar (Dzsudzsák, 90.) – Varga K. (Szécsi, 46.), Manrique (Bárány, 90.), Bódi (Kyziridis, 80.) – Dorian Babunski (Mance, 80.). Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Újpest: Banai – Antzoulas, Diaby, Fehér Cs. (Kovács, 89.) – Pauljevic, Onovo, Boumal, Mörschel (Jevtovski, 57.), Antonov (Ambrose, 57.) – Goure (Simon, 57.), Csoboth. (Mucsányi, 77.) Vezetőedző: Nebojsa Vignjevic.

Gól: Lagator (26.), Manrique (53.).

Sárga lap: Kusnyír (56.), Lagator (86.), illetve Goure (18.), Pauljevic (20.), Diaby (73.).

Helyszín

Nagyerdei Stadion / Debrecen Nagyerdei krt. 12 4032

Részletek

Meccsnap Időpont Liga Idény
2023.05.27. 20:00 OTP Bank Liga 2022/2023