OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 9. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 10. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 11. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 12. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 13. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 14. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 4. forduló

Eredmény
4 - 1
Full Time

Meccs riport

A sérült Kusnyir Erikre nem számíthatott a szakmai stáb a hétfő esti, Kisvárda elleni bajnokin, Ferenczi János viszont már ott lehetett a keretben. A kezdőcsapatban helyet kapott többek között Baranyi Nimród, Brandon Domingues és Alexandros Kyziridis is, a Loki tehát lendületes támadásokra készült.

A találkozó gyászszünettel kezdődött: legendás edzőnk, Garamvölgyi Lajos felesége és hű társa, Garamvölgyiné Joó Mária életének 69. évében súlyos betegséget követően végső nyugalomra lelt. Emlékét örökre megőrzik gyermekei, rokonai, barátai és a DVSC család összes tagja.

A mérkőzés elején a Loki rögtön nagy mezőnyfölényben futballozott, a 3. percben Dorian Babunski 12 méterről leadott lövését védte a kisvárdai kapus. A 7. percben viszont már vezetett a DVSC, egy gyönyörű támadás végén Dzsudzsák Balázs ugratta ki Alxendros Kyziridist a jobb szélen, aki betört a 16-osra, kicselezte védőjét, majd 13 méterről óriási gólt rúgott a rövid felsőbe (1-0).

A folytatásban a vendégek megpróbáltak attraktívabban futballozni, de továbbra is inkább a mieink akarata érvényesült. Olyannyira, hogy a 29. percben Brandon Domingues nagy helyzetbe került, de az utolsó pillanatban szerelni tudták. Válaszul a 30. minutumban Makowski bombázott kapura 16 méterről, a labda a felső lécen csattant. Az első félidő hajrája kevesebb lehetőséget, több mezőnyjátékot hozott, így 1-0-nál fordultak a csapatok.

A második játékrészre kettőt cserélt a Kisvárda, feljebb húzta meg a védelmi vonalát, igyekezett letámadni, az 52. percben sikerült is egyenlítenie: Vida lőtt 12 méterről, középről a kapuba (1-1). Új helyzet állt elő tehát, még több energiát kellett mozgósítani a siker érdekében.

Ebben az időszakban sok volt a pontatlanság a DVSC játékában, aztán szűk félórával a vége előtt érkezett a pályára Bódi Ádám, Bévárdi Zsombor és Bárány Donát. Csapatunk visszavette a kezdeményezést, nyomást gyakorolt a vendégekre, s a 76. percben 11-eshez jutott, ,miután Stefan Loncart megrúgták a 16-oson belül. A jogos büntetőt Dzsudzsák Balázs magabiztosan értékesítette, így újra a Lokinál volt az előny (2-1)!

A végjátékra beállt Oleksandr Romanchuk, majd Szécsi Márk is, a Loki pedig a 84. percben eldöntötte a mérkőzés sorsát. Az előrelendülő Dzsudzsák Balázs passzolt Stefan Loncarhoz, aki a 16-oson belül csinált egy cselt, majd 11 méterről kilőtte a jobb alsót (3-1). A 95. percben még hab is került a tortára, Bódi Ádám 25 méterről lőtt csodálatos szabadrúgásgólt a kapu jobb oldalába (4-1).

A Loki az előző idény végét is beleszámítva immár 9 bajnoki óta veretlen, három hazai győzelmével a negyedik forduló után vezeti a tabellát. Folytatás vasárnap 15.30-kor az MTK ellen a Nagyerdei Stadionban.

OTP Bank Liga, 4. forduló.

DVSC-Kisvárda 4-1 (1-0).

Nagyerdei Stadion, 4011 néző. Vezette: Csonka.

DVSC: Megyeri – Baranyai, Dreskovic, Mojzis (Bévárdi, 68.), Manrique (Romanchuk, 81.) – Loncar, Lagator – Kyziridis (Bódi, 68.), Dzsudzsák (Szécsi, 87.), Domingues – Dorian Babunski (Bárány, 68.). Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Kisvárda: Kovács M. – D. Kovacic (Ilievski, 83.), Jovicic, Széles – Camaj, Lucas (Melnyik, 73.), Vida K., Makowski (Spasic, 46.), Ötvös (Szőr, 46.) – Navratil, Mesanovic (Balogh N., 73.). Mb. vezetőedző: Gerliczki Máté.

Gól: Kyziridis (7.), Dzsudzsák (77. – 11-esből), Loncar (84.), Bódi (95.), illetve Vida (52.).

Sárga lap: Mojzis (45+1.), Loncar (84.), illetve Szőr (55.), Camaj (93.).

Helyszín

Nagyerdei Stadion / Debrecen Nagyerdei krt. 12 4032

Részletek

Meccsnap Időpont Liga Idény
2023.08.21. 20:15 OTP Bank Liga 2023/2024