OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 8. forduló

Eredmény
1 - 2
Full Time

Meccs riport

EMBERHÁTRÁNYBAN KÜZDVE: DVSC-ÚJPEST 1-2
Közzétéve: 2023.09.30.

Valódi rangadóhoz méltó hangulatban kezdődött a Loki-Újpest találkozó szombat este a Nagyerdei Stadionban, kitettek magukért szurkolóink. Csapatunknak még mindig sok a sérültje, Meldin Dreskovic, Alexander Mojzis, Joao Oliveira és Christian Manrique sem léphetett pályára, viszont visszatérhetett a kezdőcsapatba Megyeri Balázs, bekerült Bódi Ádám és csatárként Szécsi Márk is.

A találkozó gyászszünettel kezdődött: a napokban elhunyt a DVSC elnökének, Ike Thierry Zaengelnek az édesanyja, az ő emléke előtt tisztelegtek a csapatok, a klub dolgozói és a drukkerek.

A meccs elején Ljujic sajnálatos sérülése és néhány gyors újpesti támadás borzolta a kedélyeket, majd a 13. percben megfogyatkozott a Loki, ugyanis a játékvezető kiállította a szerinte az utolsó emberként szabálytalankodó Dusan Lagatort. Finoman szólva sem kezdődött tehát jól a meccs, de a mieink beleálltak a harcba 10 emberrel is.

Értelemszerűen az emberelőnyben lévő Újpest birtokolta többet a labdát, azonban a debreceni kaput nem nagyon tudta eltalálni. A 31. percben a másik oldalon Bódi Ádám nem sokkal csavart mellé balról, majd Dzsudzsák Balázs bombázott fölé. Az első félidő hajrájában már nem alakult ki nagyobb helyzet, a szünetig nem esett gól.

A második játékrész első szakaszában sem változott a játék képe, a vendégek igyekeztek nyomást gyakorolni, de játékosaink állták a sarat, Megyeri Balázs például óriási bravúrral védte Ambrose közeli fejesét a 47. percben.

Az idő előrehaladtával egyre kiélezettebb lett a küzdelem, Bódi Ádám helyzeténél csak az utolsó passz pontossága hiányzott a hazai gólhoz. Férfiasan védekezett a DVSC, közben beállt Brandon Domingues, majd Bárány Donát és Bévárdi Zsombor is.

A végjátékban aztán megszerezte a vezetést a Loki! Hamzat Ojediran ugratta ki Kusnyir Eriket, aki betört a 16-osra, majd 12 méterről szépen lőtt Banai mellett a kapuba (1-0). Ezt követően Megyeri Balázs ismét bravúrral hárította Ambrose újabb fejesét, azonban a 80. minutumban a szöglet után Mörschel már a bal alsóba bólintott (1-1).

Így érkeztünk el az utolsó percekhez, amelyek hatalmas izgalmakat hoztak, és a 88. percben egy újabb újpesti gólt: egy kavarodás után ismét Mörschel volt eredményes, közelről pöckölt a kapuba (1-2). Ez el is döntötte a mérkőzést.

Folytatás jövő hét vasárnap a Ferencváros otthonában.

OTP Bank Liga, 8. forduló.

DVSC-Újpest 1-2 (0-0).

Nagyerdei Stadion, 6645 néző. Vezette: Bogár G.

DVSC: Megyeri – Kusnyir, Romanchuk, Lagator, Ferenczi – Ojediran, Loncar – Kyziridis (Bévárdi, 71.), Dzsudzsák (Bárány, 71.), Bódi (Domingues, 62.) – Szécsi. Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Újpest: Banai – Kastrati, Fehér Cs., Hall, Pauljevic – Onovo, Jürgens (Ambrose, 46.) – Kiss T. (Ganea, 78.), Tajti, Csoboth (Simon K., 60.) – Ljujic (Mack, 4., Mörschel, 60.)). Vezetőedző: Nebojsa Vignjevic.

Gól: Kusnyir (74.), illetve Mörschel (80., 88.).

Sárga lap: Ferenczi (21.), Kyziridis (45+1.), Bódi (a kispadon, 84.), illetve Mack (53.), Ganea (92.).

Kiállítva: Lagator (13.).

Helyszín

Nagyerdei Stadion / Debrecen Nagyerdei krt. 12 4032

Részletek

Meccsnap Időpont Liga Idény
2023.09.30. 19:30 OTP Bank Liga 2023/2024