OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 9. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 10. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 11. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 12. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 13. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 14. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 6. forduló

Eredmény
2 - 0
Full Time

Meccs riport

Az előző idény bronzérmeseként a második helyen végzett Kecskemétet fogadta a Loki vasárnap este a Nagyerdei Stadionban, vagyis egyértelműen rangadót játszott. A mieink szakmai stábjának nélkülöznie kellett a sérülésből visszatérőben lévő Vajda Botondot és Joao Oliveirát, a frissen igazolt Andrija Majdevac még nem volt a keret tagja, Ferenczi János viszont legalább már a kispadra leülhetett. A kezdőcsapatban ott volt többek között Oleksandr Romanchuk, Szécsi Márk és Bódi Ádám is.

Már a találkozó elején látszott, egyik csapatnak sem lesz könnyű dolga, kemény párharcok jellemezték a mezőnyjátékot. A 7. percben Stefan Loncar bombázott fölé távolról, majd a Kecskemét ért el egy lesgólt. A 10. minutumban Bárány Donát sarkazása után Dzsudzsák Balázs éles szögből lőtt mellé, a félidő közepére a DVSC játéka kezdett összeállni, több jó támadást is vezetett.

Ezzel együtt nem volt könnyű a kecskeméti kapu közelébe férkőzni, igaz, hasonló helyzetben voltak a vendégek is a másik oldalon. Az első félidő hajrájában, a 39. percben Bódi Ádám lőtt jó helyzetből a kapus kezébe, nem sokkal később Szécsi Márk gurított mellé ziccerben, majd Megyeri Balázs hárított bravúrral egy fejest, így végül gól nélkül vonultak pihenőre a csapatok. A szünet előtt Alexander Mojzis megsérült, a helyére Meldin Dreskovic állt be a második játékrészre.

A folytatásban is nagy csata zajlott a pályán, minden labdáért meg kellett küzdeni. Az 55. percben Horváth Krisztofer lőtt fölé messziről, de összességében helyenként inkább a DVSC akarata érvényesült. Játékosaink rengeteg energiát tettek a meccsbe, az 59. percben Stefan Loncar lőtt mellé 20 méterről. A 62. percben aztán megszerezte a vezetést a Loki! Bárány Donát szerzett labdát a 16-oson belül, levitte az alapvonalhoz, remekül passzolt vissza, az érkező Loncar pedig magabiztosan értékesítette a ziccert (1-0).

Sőt, a 66. percben már kettő volt ide! Dzsudzsák Balázs szépen ugratta ki Kusnyir Eriket, aki végigvezette a labdát a félpályán, majd 11 méterről kilőtte a jobb alsót (2-0). Bár a koncentrációt továbbra is fent kellett tartani, a három pont sorsa ezzel el is dőlt, a DVSC eddigi 5 bajnokijából 4-et megnyert, és a válogatott szünetben vezeti a tabellát. Folytatás szeptember 16-án Egerben, a Magyar Kupában.

OTP Bank Liga, 6. forduló.

DVSC-Kecskemét 2-0 (0-0).

Nagyerdei Stadion, 4521 néző. Vezette: Pintér.

DVSC: Megyeri – Kusnyir, Romanchuk, Mojzis (Dreskovic, 46.), Manrique – Lagator, Loncar – Szécsi (Kyziridis, 86.), Dzsudzsák (Ojediran, 93.), Bódi (Baranyai, 86.) – Bárány (Varga J., 91.). Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Kecskemét: Varga B. – Szűcs K., Belényesi, Szalai G. – Nagy K. (Májer, 67.), Szendrei Á (Zsótér, 61.)., Vágó (Pálinkás, 84.), Szuhodovszki, Leoni (Zeke, 46.) – Horváth K., Tóth B. (Kiss B., 84.). Vezetőedző: Szabó István.

Gól: Loncar (62.), Kusnyir (66.).

Sárga lap: Loncar (71.), illetve Leoni (10.), Szuhodovszki (83.).

Helyszín

Nagyerdei Stadion / Debrecen Nagyerdei krt. 12 4032

Részletek

Meccsnap Időpont Liga Idény
2023.09.03. 19:30 OTP Bank Liga 2023/2024