OTP Bank Liga 2023/2024

Fiatal nigériai tehetség érkezett a Lokihoz

Egyre szorosabb az együttműködés a DVSC és Desmond Tra játékosügynök között. Ennek keretein belül a DVSC vezető játékosmegfigyelője, Gulácsi Bence az elmúlt egy évben két alkalommal is részt tudott venni Nigériában szervezett scouting programokon.

Ezek során több helyi klub mérkőzéseit is meglátogatta, rengeteg egyeztetést folytatott, a DVSC számára legérdekesebb játékosok pedig meghívót kaptak próbajátékra Debrecenbe.

A teszteken szereplő játékosok közül a legmeggyőzőbb teljesítményt David Nwachukwu nyújtotta. Olyannyira, hogy a DVSC szerződést kötött a 18 éves tehetséggel.

Az Ighalo akadémián nevelkedett játékos ballábas, technikás futballista, elsősorban támadó középpályásként vethető be. David Nwachukwu már csatlakozott a DVSC NB III-as második csapatához, a kis Loki felkészülési mérkőzésein során gólokkal, gólpasszokkal vétette magát észre, de már a felnőtt gárda tréningjén is részt vett.

Az együttműködés folytatódik, köszönhetően a vendéglátók kedvességének és a két fél közötti korrekt kapcsolatnak. A DVSC továbbra is több kontinensen figyeli a tehetségeket. Ennek kapcsán meg egy nigériai játékos szerződtetése van tervben. David Nwachukwu, üdv a Lokiban!