KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

Harc a gólkirályi címért: a DVSC támadója is versenyben van

Gyönyörű gólt rúgott legutóbb a Paksnak is a Loki csatára, Ugrai Roland, aki – noha a bajnokság még féltávnál sem tart – mostanra megközelítette eddigi egyéni csúcsát. Az immár 9 gólos, Ugi becenévre hallgató játékos anno 10 gólt szerzett az NB I. 2017-18-as idényében, a Diósgyőr színeiben, a mostani pontvadászatban tehát messze túlszárnyalhatja ezt a számot.

A DVSC csatára a gólkirályi címért zajló versenyben mindössze 1 találattal van elmaradva a 10 gólos Ádám Martin (Paks) mögött, Nenad Lukic (Honvéd) szintén 9-szer, míg Ryan Mmaee (FTC) 8-szor ünnepelhetett az elmúlt 14 mérkőzésen. A csata tehát igen szoros, bármi megtörténhet, azonban Ugrai Roland a dvsc.hu-nak elmondta, már az idény kezdete előtt ilyen eredményességben gondolkodott.

Nem hangoztattam mindenkinek, de már a rajt előtt abban bíztam, hogy december végéig 10-12-szer betalálok az ellenfelek kapujába, tehát időarányosan nem állok rosszul. Természetesen a csapat teljesítménye a legfontosabb, pláne, hogy én is csak akkor tudok helyzetbe kerülni, ha a csapatjáték megfelelően attraktív. A futballban sosem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, de tény, hogy ilyen közel még sosem voltam a gólkirályi címhez – nyilatkozta Ugrai Roland, akit arról is kérdeztünk, melyik a kedvence a 9 találata közül.

A legutóbbi, Paks elleni a favorit, mert ennél a gólnál a kapust is kicseleztem, tudatosan ráadásul. Bízom abban, hogy sokszor kerülhetek még hasonló szituációba – mondta a Loki támadója.

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

3 - 0
1 - 1
0 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink