OTP Bank Liga 2024/2025

OTP Bank Liga 2. forduló

ETO Park

OTP Bank Liga 3. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 4. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 5. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 6. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 7. forduló

Városi Stadion

OTP Bank Liga 8. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 9. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 10. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 11. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 12. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 13. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 14. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 15. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 1. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

ETO Park

OTP Bank Liga 25. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 26. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Városi Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Sóstói Stadion

Hatalmas küzdelem volt: DVSC-Ferencváros 1-2

A bajnoki címvédő FTC-t fogadta a tavalyi bronzérmes Loki szombaton a Nagyerdei Stadionban, rengeteg szurkoló előtt és felejthetetlen atmoszférában. Az Újpesten súlyos sérülést szenvedett Kusnyir Erik sajnos nem állhatott a csapat rendelkezésére, a mieink őt támogatva a Várunk vissza, Erik! feliratú pólóban vonultak ki a nagy hangorkán közepette a pályára. A kezdőcsapatban ott volt Baranyai Nimród, Dusan Lagator és az előző fordulóban duplázó Brandon Domingues is.

A Loki pedig az összecsapás 1. percében megszerezte a vezetést! Egy Brandon Domingues-Bárány Donát páros akció után Christian Manrique birtokába jutott a játékszer, akinek 16 méterről leadott, megpattanó lövése után a labda utat talált Dibusz kapujába (1-0). A jó kezdés tehát megvolt, azonban a 10. percben egyenlített az FTC, egy baloldali beadás után Varga Barnabás csúsztatott mintegy 9 méterről a kapu bal oldalába (1-1).

A folytatásban is nagy csata zajlott a pályán, izgalmas és küzdelmes volt a meccs, persze becsúsztak hibák is. Csapatunk példás akarattal futballozott, emellett igyekezett fegyelmezetten játszani. A 34. percben Megyeri Balázs szerelte remekül a ziccerben kiugró Vargát, majd a 37. minutumban Bárány Donát lövését védte Dibusz. A szünetig mindenesetre maradt a döntetlen.

A második játékrész elején Bárány Donát lőtt mellé 15 méterről, ezt követően Megyeri Balázs védett nagyot Wingo belőtt labdájánál. Továbbra is kiélezett volt a találkozó, sok volt a párharc, kiegyenlített a játék képe. A 63. percben Marquinhos csavarását hárította kapusunk, láthatóan a vendégcsapat is nagy erőket mozgósított. Szűk félórával a vége előtt beállt Joao Oliveira (a végére Thor Úlfarsson, Batai Tamás és Szuhodovszki Soma is), majd a 70. percben Christian Manrique lőhetett helyzetben, de Dibusz védett.

A hajrá elején aztán az FTC jutott előnyhöz, a 74. percben Zachariassen fejelt közelről a kapu jobb oldalába (1-2). Ez igazi hideg zuhanyként volt értelmezhető, de a Loki mindent megpróbált, a 77. percben Ferenczi János bombáját védte bravúrral a fővárosi kapus. A végjátékban támadott a DVSC (többször is közel járt a gólhoz), de nem tudott egyenlíteni. Folytatás jövő héten Székesfehérváron.

Mesterszemmel

Srdjan Blagojevic: Egyszerre vagyok büszke és szomorú. Elégedett vagyok azzal, ahogy a csapat küzdött, azonban nem tudtunk pontot szerezni. Nem túl gyakran van lehetőségünk nemzetközi kupaporondon is bizonyító csapattal játszani, de ez segít minket a fejlődésben. Az FTC-nek is kellett harcolnia, közel álltunk mi is a második gólhoz. Nagyon jó mérkőzés volt.

Dejan Stankovic: A Debrecen nagyon jó, jól szervezett és motivált csapat. Mindkét gárda sok energiát adott ki magából, abszolút nemzetközi szintű mérkőzés volt. Fontos számunkra ez a siker.

OTP Bank Liga, 20. forduló.

DVSC-FTC 1-2 (1-1).

Nagyerdei Stadion, 12 114 néző. Vezette: Berke B.

DVSC: Megyeri – Baranyai, Dreskovic, Pellumbi, Ferenczi – Lagator, Manrique (Szuhodovszki, 85.) – Szécsi (Joao Oliveira, 66.), Dzsudzsák, Domingues (Thor,, 78.) – Bárány (Batai, 85.). Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

FTC: Dibusz – Makreckis (Wingo, 46.), Cisse, S. Mmaee, Ramirez – Maiga – Zachariassen, Marquinhos (Besic, 82.), Loncar (Kodro, 72.), Abu Fani (Botka, 82.) – Varga B. Vezetőedző: Dejan Stankovic.

Gól: Manrique (1.), illetve Varga B. (10.), Zachariassen (74.).

Sárga lap: Domingues (57.), Dreskovic (95.), illetve Makreckis (35.).