OTP Bank Liga 2023/2024

Hatvanba is 3 pontért megy a kis Loki

A héten kétszer is pályára lép a kis Loki, amely első ízben szerdán, 17.30 órától Hatvanban vendégszerepel az NB III. Keleti csoport 35. fordulójában.

A DVSC II. és az FC Hatvan novemberi összecsapása jól alakult számunkra, hiszen Juhász Martin találatával 1-0-ra nyertünk. Egy hasonló arányú sikerrel ezúttal is kiegyeznénk, hisz fiókcsapatunk célja ismét a három pont megszerzése.

Bár ellenfelünk a 17. helyet foglalja el a húszcsapatos mezőnyben, azonban még mindig reális eséllyel pályázik a bennmaradásra. Nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek a szerdai bajnoki, mivel a hatvani alakulat két vereséget követően – meggyőző teljesítményt produkálva – a harmadik Jászberény ellen 0-0-s döntetlent játszott, majd a DVTK II. otthonában 2-0-s győzelmet ért el.

Ugyanakkor a DVSC második csapata a 2020/2021-es szezonban most van a legjobb formában, hiszen már 7 mérkőzés óta nem talált legyőzőre. Az Igor Bogdanovics vezette egylet vasárnap a Tállya ellen egy küzdelmes, izgalmakkal teli meccsen 2-1-re nyert a Nagyerdőn, a hajrában megszerzett győzelem pedig lélektanilag nagyon sokat jelenthet fiataljainknak.

A Heves megyei gárdából sárga lapos eltiltás miatt Mundi Zoltán és Markos Marcell biztosan hiányozni fog. A mieinknél eddig Füzfői Márk, Gellén Balázs, Jankelic Iván és Szabó Árpád is egyaránt 4 sárga kártyát gyűjtött be, így nekik erre is érdemes odafigyelni.

A szerdán délután, 17.30 órakor kezdődő bajnokit a hatvani Népkert Sporttelepen rendezik. A mérkőzést a helyszínen kizárólag a védettségi igazolvány és személyigazolvány együttes felmutatásával tekinthetik meg a szurkolók.