OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Hatvanba is 3 pontért megy a kis Loki

A héten kétszer is pályára lép a kis Loki, amely első ízben szerdán, 17.30 órától Hatvanban vendégszerepel az NB III. Keleti csoport 35. fordulójában.

A DVSC II. és az FC Hatvan novemberi összecsapása jól alakult számunkra, hiszen Juhász Martin találatával 1-0-ra nyertünk. Egy hasonló arányú sikerrel ezúttal is kiegyeznénk, hisz fiókcsapatunk célja ismét a három pont megszerzése.

Bár ellenfelünk a 17. helyet foglalja el a húszcsapatos mezőnyben, azonban még mindig reális eséllyel pályázik a bennmaradásra. Nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek a szerdai bajnoki, mivel a hatvani alakulat két vereséget követően – meggyőző teljesítményt produkálva – a harmadik Jászberény ellen 0-0-s döntetlent játszott, majd a DVTK II. otthonában 2-0-s győzelmet ért el.

Ugyanakkor a DVSC második csapata a 2020/2021-es szezonban most van a legjobb formában, hiszen már 7 mérkőzés óta nem talált legyőzőre. Az Igor Bogdanovics vezette egylet vasárnap a Tállya ellen egy küzdelmes, izgalmakkal teli meccsen 2-1-re nyert a Nagyerdőn, a hajrában megszerzett győzelem pedig lélektanilag nagyon sokat jelenthet fiataljainknak.

A Heves megyei gárdából sárga lapos eltiltás miatt Mundi Zoltán és Markos Marcell biztosan hiányozni fog. A mieinknél eddig Füzfői Márk, Gellén Balázs, Jankelic Iván és Szabó Árpád is egyaránt 4 sárga kártyát gyűjtött be, így nekik erre is érdemes odafigyelni.

A szerdán délután, 17.30 órakor kezdődő bajnokit a hatvani Népkert Sporttelepen rendezik. A mérkőzést a helyszínen kizárólag a védettségi igazolvány és személyigazolvány együttes felmutatásával tekinthetik meg a szurkolók.