OTP Bank Liga 2022/2023

Honvéd-DVSC: szurkolói információk

Vasárnap 17.30-tól a Honvéd otthonában vendégszerepel a DVSC az OTP Bank Ligában. A vendégszektor szurkolói számára belépés az Iparos utca felől lehetséges, parkolás a környező utcákban, valamint korlátozott számban a vendégszurkolói bejárat utcájában, az Iparos utcában a KRESZ szabályainak megfelelően történhet.

A jegyek értékesítése interneten keresztül a https://jegymester.hu/event-host/3000/labdarugas oldalon zajlik, az online értékesítés során a szurkolóknak 360.- Ft kényelmi díjjal kell számolniuk.

Amennyiben a vendégszektor jegyei elővételben elfogynak, további vendégjegy értékesítésre nincs lehetőség. Ez esetben nem nyitnak vendégpénztárt a mérkőzés napján és nem tudnak beengedni több vendégszurkolót az Arénába, más szektorba szóló érvényes jegy birtokában sem.

Amennyiben elővételben nem fogy el az összes vendégjegy, a vendégpénztár mérkőzésnapon 14 óra 30 perckor nyit az Iparos utcában a vendégbejáratnál. Érdeklődés függvényében legfeljebb két vendégpénztár fog üzemelni. Kapunyitás a mérkőzés előtt 1,5 órával, 16 órakor lesz.