OTP Bank Liga 2022/2023

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 29. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 31. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 32. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 33. forduló

Nagyerdei Stadion

Jászberénybe utazik a DVSC II.

Mindössze két forduló van már csak hátra az NB III-as bajnokság őszi szezonjából, ami azt jelenti, hogy a jövő hétvégén pihenőre vonulnak a csapatok. Addig viszont két fontos találkozó is vár a kis Lokira, amely elsőként Jászberényben lép pályára november 27-én, vasárnap 13 órától.

A tabella 18. helyén álló házigazdák három meccs óta nyeretlenek, hazai pályán 2 győzelem, 2 döntetlen és 4 vereség a mérlegük. A legutóbbi fordulóban Füzesgyarmaton szenvedett 4-2-es vereséget a Jászberény, melynek soraiban többek között megtalálható a komoly NB I-es rutinnal rendelkező Remili Mohamed, valamint a korábban a DVSC Labdarúgó Akadémián pallérozódó Perevuznik Makszim.

A DVSC II. a szép győzelmeknek köszönhetően már a 6. helyet foglalja el a kiírásban. Az elmúlt játéknapon a BKV Előre együttesét fogadták Máté Péter fiataljai, akik az 1-2-es félidő után gáláztak, és 6-2-re kiütötték fővárosi ellenfelüket.

A vasárnap 13 órakor kezdődő Jászberény-DVSC II. találkozó érdekessége lesz, hogy egy női játékvezető, Urbán Eszter dirigál majd.