OTP Bank Liga 2023/2024

MOL Magyar Kupa

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Jeremiás Gergő az NB III-as csapat új vezetőedzője

Vasárnap a kis Loki is befejezte az idényt, a DVSC II. az NB III. Keleti csoport 14. helyén végzett. A csapat eddigi vezetőedzője, Szűcs János május 31-i hatállyal távozik a klubtól, a feladatot június 1-től Jeremiás Gergő látja el, segítője továbbra is Máté Péter lesz.

Jeremiás Gergő marad a felnőttcsapat stábjában is, így a két keret közötti szakmai összehangolás tovább javulhat az új idényben. Az új koncepcióról Tőzsér Dániel sportigazgató beszélt.

Továbbra is az akadémiára, a saját nevelésű játékosokra szeretnénk elsősorban hagyatkozni. A fiatalok beintegrálása nyilván időt vesz igénybe, de haladunk. Ezúton is köszönjük Szűcs János munkáját, és sok sikert kívánunk neki a pályafutásához. Az új felállásban Jeremiás Gergő, a felnőttcsapat edzői stábjának tagja lesz az NB III-as együttes vezetőedzője. A DVSC II. kerete átalakul, nagyon meg lesz fiatalítva, 2003-as, 2004-es, 2005-ös születésű labdarúgókra alapozunk. A kis Lokival dolgozni fog Száraz Ádám erőnléti edző is, edzéseken és meccseken is folyamatosan látjuk majd az ifjakat, ezért egy tiszta és átlátható kép alapján tudjuk őket felhívni az első csapathoz. Amennyiben Jeremiás Gergő a felnőttcsapatnál ellátott munkája miatt nem tud ott lenni az NB III-asok összecsapásán, Máté Péter pályaedző meccsel, neki pedig Dombi Tibor is segíteni fog. A lényeg mindenképpen a második és az első gárda közötti átjárhatóság hatékonyságának növelése – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Tőzsér Dániel.

A feladatról az új vezetőedzőt, Jeremiás Gergőt is megkérdeztük.

Nagyon megtisztelő számomra és örülök neki, hogy rám gondolt a vezetőség. Jólesik, hogy számítanak rám, és én segíthetem a játékosok karrierjében azt az időszakot, melyben a fiatal labdarúgók felnőttekké válnak. Nagyszerű érzés, hogy alkalmasnak találnak, igyekszem megfelelni ennek a feladatnak, ami nagy felelősséggel jár és óriási kihívás lesz, hiszen az első csapatnál elvégzendő asszisztensedzői munkám mellett jött ez a lehetőség. A DVSC-re eddig is jellemző volt a fiatal, helyi kötődésű labdarúgók beépítése, remélem, a jövőben az én segítségemmel ez még tovább folytatódhat – fogalmazott Jeremiás Gergő, aki elmondta, jelentősen átalakul majd a második gárda kerete. – A célunk az lesz, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjunk a felnőttcsapathoz. Ha egy játékost számításba veszünk az első keretnél, fontos, hogy hasznosítani tudja az akadémián és a második csapatnál tanultakat. Éppen ezért nagyon körültekintően kell bánni velük, és kiválasztani azt a játékrendszert és stílust, amely alkalmassá teszi a futballistákat, akár az NB I-es szereplésre is.