OTP Bank Liga 2022/2023

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 29. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 31. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 32. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 33. forduló

Nagyerdei Stadion

A Békéscsabát is legyőzte a DVSC

A DVSC labdarúgócsapata szerda délután a Debreceni Labdarúgó Akadémián az NB II-ben szereplő Békéscsabát fogadta, amely az ősz folyamán a Ferencvárost búcsúztatta a Magyar kupában. 

A felkészülési összecsapáson Vitelki Zoltán több játékosára sem számíthatott. Tőzsér Dániel a Nyíregyháza elleni edzőmeccsen szenvedett sérülést, míg Bereczki Dániel és Haruna Garba combsérüléssel, Tomas Kosicky ujjficammal bajlódik. Barna Szabolcs pedig betegség miatt hiányzott a Békéscsaba elleni kétszer hatvanperces edzőmeccsről. 

Kiválóan kezdte a mérkőzést a Loki, amely már a 9. percben megszerezte a vezetést. Szécsi Márk 16 méterről leadott lövését Ribánszki Adeniji elé ütötte, aki nem hibázott és nagy erővel a hálóba lőtt. A 23. percben már kettővel mentünk, Bódi Ádám büntetőből duplázta meg a Loki előnyét. Az első játékrészben szinte végig a békéscsabai térfélen folyt a játék, több nagy helyzetünk is volt, míg a vendégek nem jelentettek komolyabb veszélyt a kapunkra. A második játékrészre teljes sort cseréltek a csapatok. Nálunk több saját nevelésű labdarúgó, Lakatos Benjámin, Baráth Péter, Pintér Ádám és a 16 esztendős, utánpótlás válogatott Fűzfői Márk is szerepet kapott. Trujics gyönyörű tekerésével indult a második hatvan perc, de támadónk néhány centimétert tévedett. A 73. percben szépített a Békéscsaba, egy alapvonalról visszagurított labdát a DVSC játékosaként Békéscsabán kölcsönben szereplő Burai Erik lőtt a kapuba. A DVSC színeiben pályára lépett a 25 esztendős Csirszki Martin, aki próbajátékon van csapatunknál. Kundrák Norbert előtt adódott még egy nagy lehetőség a végén, ám támadónk a kapusba lőtt.

Edzőmeccs
DVSC-Békéscsaba 2–1 (2-0)Debrecen-Pallag. Vezette: Tóth T.
DVSC: I. félidő: Nagy S. – Bényei, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi – Bódi, Kusnyír, Haris, Varga K. – Szécsi, Adeniji. 
II. féldiő: Hrabina – Lakatos B., Szatmári, Belényesi, Fűzfői – Pintér Á. (Damásdi), Csősz, Baráth, Kundrák (Csirszki) – Trujics, Bévárdi
Békéscsaba: I. félidő: Ribánsky – Pilán, Polényi, Nagy S., Mészáros M. – Hursán, Bidzilya, Kovács Á. – Gránitz (Burai), Gréczi – Tóth D. 
II. félidő: Uram – Szalai D., Farkas, Babinyecz, Zahorán – Király P., Lustyik, Váradi, Burai (Faragó), Pantovic – Lukács R.Gól: 1-0 Adeniji (9.), 2-0 Bódi (23., büntetőből), 2-1 Burai (73.) 
A teljes meccs: