KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

Kikaptunk Kisvárdán

A Kisvárda otthonában vendégszerepelt a DVSC az OTP Bank Liga 13. fordulójában. Nagy iramban kezdődött a találkozó, mindkét csapat támadólag lépett fel. Ebből a hazaiak jöttek ki jobban, hiszen a 13. percben megszerezték a vezetést: Grovaz ívelt a kapu elé egy szabadrúgást, középen érkezett Kravcsenko, aki a kapuba pöckölte a labdát. Harcoltunk az egyenlítésért, voltak lehetőségeink, a legnagyobb a 29. percen, amikor egy kontratámadás során Garba lövését bravúrral védte Felipe Ventura. A hazaiak is dolgoztak ki helyzeteket, a 37. percben Kosicky védett nagyot, egy perccel később Grozav került ziccerbe, de szerencsére mellé lőtt.

A szünet után a DVSC nagy mezőnyfölényben futballozott, de nehezen tudtunk a hazai védelem mögé kerülni. Hiába próbálkoztunk, küzdöttünk, nem jártunk sikerrel, így a mérkőzést a Kisvárda nyerte meg 1-0-ra.

OTP Bank Liga, 13. forduló
Kisvárda Master Good – DVSC 1-0 (1-0)

Várkerti Stadion, 2859 néző. Vezette: Iványi (Albert, Csatári)
Kisvárda: Felipe Ventura – Hej, Rubus, Kravcsenko, Protic (Melnyik 59.) – Lucas, Bumba (Cukalasz 27.) – Sassá, Karaszjuk, Seco (Kovácsréti 76.) – Grozav
DVSC: Kosicky – Kusnyír, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi – Varga K. (Kundrák 67.), Tőzsér, Haris, Szécsi (Pintér 85.) – Adeniji (Trujics 74.), Garba
Gól: 1-0 Kravcsenko (13.)
Sárga lap: Pávkovics (32.), Kravcsenko (38.), Seco (45.+1.), Kinyik (53.), Garba (79.), Melnyik (84.), Felipe Ventura (86.)

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

3 - 0
1 - 1
0 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink