KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

NB III: vereséggel zárt a DVSC II.

Az utolsó bajnoki fordulót rendezték vasárnap délután az NB III-as küzdelemsorozat 2021/2022-es kiírásában. A DVSC második csapata a Tiszaújvárost fogadta a balmazújvárosi stadionban, ahol komolyabb tét nélkül mérkőztek meg a felek.

Lendületes futballal kezdett a kis Loki, ám a mérkőzés első periódusában nem alakult ki említésre méltó lehetőség. A 20. percben aztán egy védelmi hibát könyörtelenül használt ki Bárány Donát, aki közelről a kapus mellett lőtt a hálóba, megszerezve ezzel a vezetést.

Negyedórával később ismét Bárány volt a főszereplő, aki 14 méterről hatalmas kapufát lőtt. Ahogy az sajnos lenni szokott, az ellentámadás után egy pontrúgásból kiegyenlített a Tiszaújváros, amely a második játékrész 55. percében már a vezetést is átvette. A kis Loki mindent megtett a pontszerzés érdekében, ebből kifolyólag persze a vendégek előtt is akadt még lehetőség, ám végül 2-1-re kikapott a szezonzáró bajnokin.

Szűcs János együttese 45 ponttal a 14. helyen végzett az NB III Keleti csoportban.

NB III Keleti csoport 38. forduló
DVSC II. – Termálfürdő FC Tiszaújváros 1–2 (1-1)

DVSC II: Lisztes – Tordai, Kovács G., Nagy R., Fábián – Kalafat (Bökönyi, 78.), Sipos, Balla (Székelyhidi, 78.), Gyönyörű (Farkas, 68.), Kundrák (Sármány, 68.) – Bárány (Kenderesi, 78.)

Gól: 1-0 Bárány (20.), 1-1 Gelsi (35.), 1-2 Pap (55.)

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

3 - 0
1 - 1
0 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink