OTP Bank Liga 2023/2024

MOL Magyar Kupa

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Simán nyert a kis Loki a Vasas II. ellen

A három mérkőzés óta veretlen Vasas II. ellen folytatta szereplését a DVSC második csapata az NB III-as küzdelemsorozat Keleti csoportjában vasárnap 13 órától a Nagyerdei Stadionban.

Kiegyenlített játékot hozott a találkozó első 10 perce, ám inkább a mieinknél volt többet a labda, mint a többek között a komoly NB I-es rutinnal rendelkező Márkvárt Dáviddal és Radó Andrással is felálló fővárosiaknál. A meccs első lehetőségére a 12. percig kellett várni, ekkor Kócs-Washburn lövését védte a Vasas kapusa, aki pár perc múlva szintén főszereplő volt, akkor Bökönyi próbálkozását hárította.

A 19. percben teljesen megérdemelten szerzett vezetést a kis Loki, Bévárdi jobbról beadott labdájára Füzfői Márk érkezett tökéletesen a hosszún, és továbbított az üres kapuba. A 22. percben már kettővel mentünk, egy Vasas-támadást követő kontrából Bárány Donát bombázott nagy erővel a kapuba. Öt perccel később akár már 3-0-t is mutathatott volna az eredményjelző, azonban Horváth Zalán lövését ezúttal is fogta a fővárosi kapus.  

Sajnos nem kezdtük jól a második félidőt, hiszen egy szép támadás után azonnal szépített a Vasas. Ez azonban nem törte meg Máté Péter játékosait, akik Bárány Donát révén az 57. percben már ismét két góllal vezettek. Támadónk a saját térfeléről indult a vendég kapu felé, majd 16 méterről hatalmas erővel lőtt a hálóba. A 63. percben ismét betaláltunk, Kozma Bence egy szabadrúgást követő kavarodás után volt eredményes. A vendégek erejéből a meccs hajrájában már csak a szépítésre futotta, így 4-2-es debreceni siker született.

A kis Loki tehát remek teljesítményt nyújtott, számos helyzetet kialakított, és teljes megérdemelten tartotta itthon a három pontot a mai napon. Szép volt, fiúk!

A lefújást követően Máté Péter vezetőedző értékelt a debsport.com-nak: – Az első perctől mi irányítottuk a mérkőzést, többször is szemre tetszetősen futballoztunk, a fiúk élvezték a játékot, látszott rajtuk a magabiztosság. Szép gólokat szereztünk, ilyen arányban is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Elégedett sose vagyok, akadtak hibák, a kapott gólokért kicsit bosszús vagyok, de összességében jó teljesítményt nyújtottunk, jár a srácoknak a gratuláció.

NB III Keleti csoport, 32. forduló

DVSC II. – Vasas FC II. 4–2 (2-0)

DVSC II: Kovács P. –Tordai, Lipcsei, Bévárdi – Füzfői, Takács B., Sipos, Kócs-Washburn (Tovmasyan, 75.), Horváth Z. (Kozma, 58.) – Bárány (Pelles, 75.), Bökönyi (Fábián, 75.),

Gól: 1-0 Füzfői (19.), 2-0 Bárány (22.), 2-1 Riesz (46.), 3-1 Bárány (57.), 4-1 Kozma (63.), 4-2 Radó (92.)