OTP Bank Liga 2023/2024

Két gólpasszal tért vissza Ferenczi János

Felépült és visszatért bokasérüléséből Ferenczi János, akit még a Alashkert elleni idegenbeli Konferencia Liga-selejtezőn cserélt le kényszerből a szakmai stáb. A 32 esztendős futballista 90 percet töltött a pályán az Eger elleni kupameccsen, ráadásul remek teljesítményt nyújtott, hisz az ő két gólpasszával jutottunk tovább a következő körbe.

Nagyon jó volt újra játszani, fontos számomra, hogy játékban legyek, az egri kupameccs pedig tökéletes lehetőség volt a visszatérésre. A sérülésem már a múlté, fizikálisan is jól érzem magam, bár azt sajnálom, hogy lemaradtam a gárda nemzetközi találkozóiról. Próbálom magam túltenni rajta, és minden erőmmel azon leszek, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsak. A csapat sikere mellett külön öröm, hogy két beadásból két gólpasszt tudtam adni Egerben, úgyhogy nagyon boldog vagyok.

Szombaton már ismét az OTP Bank Ligában lépünk pályára, ráadásul egy nem is akármilyen meccsen, hisz a Diósgyőr lesz az ellenfél.

A DVTK otthonában mindig jó hangulat van, ráadásul a két szurkolótábor is remek kapcsolatot ápol egymással, így biztos vagyok benne, hogy igazi keleti rangadó várható. Javában megy már a bajnokság, de ez lesz még csak az első idegenbeli bajnokink idén, amit mindenképp szeretnénk behúzni.