Dr. Róka Géza
Cégvezető
Dr. Róka Géza

Dr. Róka Géza 2011 dolgozik a DVSC-nél. Kezdetben a klubigazgatói teendőket látta el, majd cégvezető lett. Korábban három évig dolgozott a Magyar Labdarúgó-szövetségben. Eleinte kizárólag a nemzetközi átigazolási terület tartozott hozzá, majd feladatköre folyamatosan bővült versenyszervezési területekkel. 2007 augusztusában vette át a versenyszervezési osztály vezetését, ezt követően 2008 év elején versenyigazgatói, majd újra osztályvezetői pozíciót töltött be. A versenyszervezési terület mellett mindvégig hozzá tartozott az MLSZ nemzetközi tevékenységének jelentős része a napi teendőkkel együtt. 2010 márciusában főtitkári kinevezést kapott azzal a kifejezett feladattal, hogy a bajnoki év biztonságos befejezése mellett biztosítsa a közelgő elnök, illetve elnökségváltás lebonyolítását. Az MLSZ új elnöke javaslatára az elnökség 2010 júliusában főtitkár-helyettessé és versenyigazgatóvá nevezte ki. Munkaviszonya a szövetséggel szeptember 20-án szűnt meg közös megegyezéssel.

A Bessenyei György Tanárképző Főiskolán biológia-testnevelés szakon végzett tanári, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemem jogi diplomát. Ezeken kívül felsőfokú angol nyelvvizsgája és sportmenedzseri szakképesítése van.

Szakterületei: FIFA: 6+5 szabálytervezet, játékosok státusza és átigazolása, FIFA szabályozás, átigazolási vitarendezés, FIFA, UEFA bunda ügyek (match fixing), Lausannei Sportbíróság (CAS működés, eljárás, képviselet), játékos ügynökök működése, szabályozása, nemzetközi labdarúgó-jogesetek elemzése: Webster, Tevez, stb., ellenőrök képzése. Részt vett tucatnyi FIFA, UEFA és más szakmai kurzuson, konferencián.

A feladatköre a DVSC-nél igen sokrétű. Elsősorban az MLSZ-szel, a nemzetközi szervezetekkel való kapcsolattartás, a nemzetközi ügyek kézbentartása, a klub körüli szerződések koordinálása, klubvezetés, de a kommunikáció, illetve a marketing feladatok irányítása is hozzá tartozik.

Tóth Csaba Zsolt
Sajtófőnök
Tóth Csaba Zsolt

25 éve foglalkozik kommunikációval. 1995-ben kezdett a Hajdú-bihari Naplónál, csaknem másfél évtizedig volt a Hajdú-bihari Napló újságírója, lapszerkesztője, sportrovat-vezetője, dolgozott a Debreceni Sportcentrum sajtósaként is. 2011-től 2020-ig a hajdupress.hu főszerkesztőként publikált, emellett az Alföld Tv-n műsorvezetőként jegyezte a Press-Szó, a Gyermek Press-Szó és a Center című műsorokat. Nagyon szereti a családját, a Lokit és a Jókai bablevest. Kedvenc filmje a Minden héten háború, topsorozata az Agymenők. Mottója: a DVSC és a rock örök és elpusztíthatatlan.

E-mail:media@dvsc.hu