Dr. Róka Géza
Cégvezető
Dr. Róka Géza

Dr. Róka Géza 2011 dolgozik a DVSC-nél. Kezdetben a klubigazgatói teendőket látta el, majd cégvezető lett. Korábban három évig dolgozott a Magyar Labdarúgó-szövetségben. Eleinte kizárólag a nemzetközi átigazolási terület tartozott hozzá, majd feladatköre folyamatosan bővült versenyszervezési területekkel. 2007 augusztusában vette át a versenyszervezési osztály vezetését, ezt követően 2008 év elején versenyigazgatói, majd újra osztályvezetői pozíciót töltött be. A versenyszervezési terület mellett mindvégig hozzá tartozott az MLSZ nemzetközi tevékenységének jelentős része a napi teendőkkel együtt. 2010 márciusában főtitkári kinevezést kapott azzal a kifejezett feladattal, hogy a bajnoki év biztonságos befejezése mellett biztosítsa a közelgő elnök, illetve elnökségváltás lebonyolítását. Az MLSZ új elnöke javaslatára az elnökség 2010 júliusában főtitkár-helyettessé és versenyigazgatóvá nevezte ki. Munkaviszonya a szövetséggel szeptember 20-án szűnt meg közös megegyezéssel.

A Bessenyei György Tanárképző Főiskolán biológia-testnevelés szakon végzett tanári, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemem jogi diplomát. Ezeken kívül felsőfokú angol nyelvvizsgája és sportmenedzseri szakképesítése van.

Szakterületei: FIFA: 6+5 szabálytervezet, játékosok státusza és átigazolása, FIFA szabályozás, átigazolási vitarendezés, FIFA, UEFA bunda ügyek (match fixing), Lausannei Sportbíróság (CAS működés, eljárás, képviselet), játékos ügynökök működése, szabályozása, nemzetközi labdarúgó-jogesetek elemzése: Webster, Tevez, stb., ellenőrök képzése. Részt vett tucatnyi FIFA, UEFA és más szakmai kurzuson, konferencián.

A feladatköre a DVSC-nél igen sokrétű. Elsősorban az MLSZ-szel, a nemzetközi szervezetekkel való kapcsolattartás, a nemzetközi ügyek kézbentartása, a klub körüli szerződések koordinálása, klubvezetés, de a kommunikáció, illetve a marketing feladatok irányítása is hozzá tartozik.

Jeney Domokos
Marketingvezető
Jeney Domokos

A Debreceni Egyetem MSC szakán végezett közgazdászként, az ötéves képzés után az idegenforgalmi szakmenedzserit is elvégezte.
Három nyelven beszél: angol (üzleti felsőfokú nyelvvizsga), olasz (üzleti felsőfokú nyelvvizsga) és német középfok.

Az élete része a labdarúgás, az NB II-ben is futballozott. Amatőr szinten még most is a megyei bajnokságban játszik. Annak idején pályára lépett a Népstadionban a bárándi csapat tagjaként, mikor 2012-ben bejutottak a Szabad Föld Kupa döntőjébe, ahol többek közt csapattársa volt Sándor Tamás, Kerekes Zsombor, Madar Csaba és Szatmári Csaba, az edző pedig Arany László volt.

2014 óta a Grand Casino marketing igazgatója, de több mint 10 éves rendezvényszervezői tapasztalata van, éveken át ő volt a tulajdonosa és főszervezője a Debreceni Nagyerdei Strand Sportfesztiváljának, valamint több nagy koncertet szervezett már le egész Európában (Olaszország, Vatikán, Svájc, Románia és Magyarország), elsősorban amerikai énekesek közreműködésével (Gospel műfaj).

Nagyon fontosnak tartja a karitatív dolgokat, és már sok jótékonysági rendezvényt szervezett: például a Grand Casinóban közel 3 millió forint adományt sikerült gyűjteni a leukémiás gyerekeknek.

Telefon:+36 20 509 1172 E-mail:jeney.domokos@dvsc.hu

Képíró János
Rendezvény-Igazgató
Képíró János

A sporttevékenység előtt 25 évig Közép-Európa egyik legnagyobb vállalatánál dolgozott. Utóbbi 10 évben, mint oktatásvezető tevékenykedik. 1998 óta dolgozik a DVSC-nél. Azok meglehetősen zűrzavaros, képlékeny idők voltak a Loki életében. Gyakorlatilag a családi vagyont is kiárusította, hogy legyen pénze és hosszú távon is megfelelően sikerüljön itt kialakítani egy új rendszert. Először főszervező, majd biztonsági igazgató volt, jelenleg pedig rendezvény-igazgató.

A Lokinál eltöltött idő mellett szervezője volt Debrecenben több nemzetközi és világversenynek. Ma már egy nagyon összeszokott csapattal dolgozik, mindenki ismer mindenkit, a bajnokavatón például néhány biztonsági együtt ünnepelt a szurkolókkal.

2003-ban holland diplomát szerzett egy Európai Uniós, a “Futballhuliganizmus és Tömegkonroll” projektben. Vizsgafeladatként egy Breda-meccset és egy Hollandia-Ausztria válogatott mérkőzést kapott.

A legnagyobb kihívás számára 1999-ben a Magyar Kupa-döntő megszervezése volt. Az akkori ideiglenes vezetés teljes hatáskörrel megbízta a lebonyolítás tárgyalásával, végrehajtásával.

Csubák Zoltán
Sajtófőnök
Csubák Zoltán

Az újságírói hívatás iránti érdeklődése már általános iskolás korában megmutatkozott, majd mint kossuthos gimnazista bedolgozott a Napló sportrovatába. Hallgatóként rendszeresen publikált az Egyetemi Élet című hetilapba. Agrármérnöki, majd budapesti újságírói diplomájának megszerzése közben már a Hajdú-bihari Napló munkatársa volt, ahol (1980-1995 között) tizenöt évig dolgozott főleg sportrovatvezetőként.

Következő munkahelyei, beosztásai:
Nemzeti Sport megyei vezető tudósító 1985-1995
Hajdú-bihari Nap napilap sportrovatvezető 1995-1996
City Rádió, Rádió-1 Debrecen sportszerkesztő 1996-1999
A 2001-es Ifjúsági Atlétikai Világbajnokság szervező bizottságának tagja 1999-2000
Az Info Rádió (Budapest) első sportszerkesztője 2000-2002
Körkép – Debrecen című hetilap újságíró 2002-2003

1982-ben tagja volt a Magyar Televízió országos sporttörténeti vetélkedő sorozatán győztes csapatnak. A Sportújságírás Világnapjának miniszteri kitüntetettje kétszer (1992, 1999).

A DVSC Futball Zrt marketingvezetője, majd sajtófőnöke 2003-tól. Nevéhez fűződik 2003-tól a klub első ajándékboltjainak szervezése a Debrecen Plazában, Malomparkban és a Tescoban. Életének legszebb feladatai és élményei közé sorolja a Loki Bajnokok Ligája és Európa Liga szereplésében, bajnoki meneteléseiben való közreműködést.

Jelenlegi feladatai: marketing munkatársként az MLSZ marketing feladatainak végrehajtása, reklám szerződések kötése, a támogatókkal való kapcsolattartás, sajtófőnökként az országos és helyi médiákkal való kommunikáció összefogása, a mérkőzések körüli programok forgatókönyvének elkészítése, betartatása, sajtóakkreditáció, az MTVA közvetítéseinek segítése, sajtótájékoztatók szervezése.

Telefon:+36 30 555 6710 E-mail:media@dvsc.hu

Ifj. Képíró János
Biztonsági igazgató
Ifj. Képíró János

Ifjabb Képíró János apja nyomdokaiba lépve biztonsági igazgatóként dolgozik a klubnál. Labdarúgónak készült, 1990-től a DVSC valamennyi korosztályát végigjárta. Több nemzetközi tornán gólkirály lett. A korábban még hagyományos békéscsabai teremtornán négy korosztály (10-14 év) 160 labdarúgója közül kétszer is a legeredményesebb játékos lett. Közben a tanulást sem hanyagolta el, 2002-ben végzett a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karának sportmenedzseri szakán, majd három évvel később turisztikai szakértői diplomát is szerzett, angol nyelvvizsgával, illetve személy és vagyonőri bizonyítvánnyal is rendelkezik.

Legemlékezetesebb mérkőzéseinek egyike, amikor a Ferencváros korosztályos csapatának négy gólt rúgott egy mérkőzésen. Szintén felejthetetlen számára egy diákolimpián a Hajnal Tamással és Janettkával felálló Ferencváros elleni siker a döntőben, ám a Szicíliai Tornán elért gólkirályi cím valamint a döntőben az olasz Palermo legyőzése is nagy élmény volt. Sajnos egy súlyos térdsérülés miatt 2001-ben be kellett fejeznie ígéretesnek indult labdarúgó karrierjét.

Két éven át a Főnix Csarnok valamennyi sport és kulturális rendezvényén szervező és koordinátor volt. Több válogatott mérkőzésen, például a Magyarország-Lengyelország, illetve a fehéroroszok elleni találkozón főrendezőként vett részt. Ugyanezt a munkát végzi Debrecenben a nemzetközi salakmotoros versenyek idején is. A 2004-es női kézilabda Európa-bajnokság koordinátora volt, 2003-től 2005-ig pedig Debrecen Férfi kosárlabda hazai és nemzetközi (ULEB kupa, Fiba) mérkőzések szervezését végezte.