OTP Bank Liga 2022/2023

Kondás Elemér: Többet kell hozzátennünk a játékhoz

Nem vár könnyű meccs a DVSC-re, amely szombat délután a kilenc meccs óta veretlen Szolnok otthonában vendégszerepel a Merkantil Bank Ligában. A Lokihoz hasonlóan szintén remekül teljesít hazai környezetben a Jász-Nagykun-Szolnok megyei együttes, nem véletlen, hogy nehéz összecsapásra számít Kondás Elemér vezetőedző, aki elsőként a Siófok elleni nyitányról beszélt.

A tavaszi szezon első meccsén sajnos nem úgy mentünk bele a párharcokba ahogy kellett volna, az ellenfelünk jóval agresszívabb volt, talán ezért lett döcögősebb a játékunk. Sokkal fegyelmezettebbnek és masszívabbnak kell lennünk a Szolnok ellen, hisz egy rendkívül egységes, veszélyes és szervezett csapattal találkozunk. Pontosan ebben rejlik a sikerük, hogy ilyen harcosan futballoznak. Vezetőedzőjük, Csábi József szövetségi kapitány volt, illetve Egervári Sándor segítőjeként is dolgozott a nemzeti csapatnál, tehát felkészült szakemberről van szó.

Tavaly augusztusban Sós Bence duplájával és Bárány Donát góljával magabiztos, 3-0-s sikert arattunk a Szolnok felett a Nagyerdei Stadionban, kíváncsiak voltunk, most milyen találkozóra számít Kondás Elemér.

Nyilván idegenben teljesen más kilencven perc vár ránk. Hazai közegben a Szolnok is hatékonyabban teljesít, bizonyára ezúttal is megpróbál majd játszani. Nekünk azzal is kalkulálnunk kell, hogy ellenünk mindenki meg akarja mutatni, így emiatt még többet kell hozzátennünk a játékunkhoz, mint a Siófok ellen.