OTP Bank Liga 2023/2024

Megyeri Balázs töltötte a legtöbb időt a pályán

Mint ismert, véget ért a 2023/2024-es szezon, a szokásokhoz híven pedig ismét kíváncsiak voltunk, mely játékosunk töltötte a legtöbb időt a pályán.

Az élen Megyeri Balázs végzett, aki 2693 percet játszott az elmúlt kiírásban. Kapusunk jó szezont tudhat maga mögött, remek teljesítményének köszönhetően pedig a bajnokságban a legjobb DVSC-játékosnak járó Zilahi-díjat is átvehette. 34 esztendős kapusunk 30 találkozón kapott szerepet, így egyértelműen alapembernek számított.

Csakúgy, mint Dzsudzsák Balázs, aki 2605 percet töltött a pályán. Csapatkapitányunk a bajnokság összes Loki-meccsén szerepet kapott. Húzóembere volt a gárdának, a neve mellett 7 gól és 7 gólpassz szerepel.

A harmadik legtöbbet játszó labdarúgónk Ferenczi János lett, 2333 perccel. A 33 éves futballista szintén alapember volt, 27 találkozón kapott szerepet, a csapat eredményeihez 7 gólpasszal járult hozzá. Május elején az is hivatalossá vált, hogy Ferenczi a következő szezonban is a DVSC-t erősíti, ugyanis szerződést hosszabbított vele a klubvezetés.

Megemlítendő még, hogy ebben a szezonban a DVSC gyűjtötte a legtöbb fiatalpercet a mezőnyben, ami szintén fontos.