OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Nutri8-DVSC: évek óta tart a közös munka!

A közös munka már évek óta tart a Nutri8 és a Debreceni VSC között, melynek keretében a magyar sporttáplálék-kiegészítő gyártó és forgalmazó cég labda- és állóképességi sportokra specializált termékeivel támogatja a Debreceni VSC-t.

Az együttműködés célja a teljesítmény magasabb szintre emelése, melyben a fizikális és mentális felkészülés mellett fontos szerepet játszik a helyes sporttáplálkozás és a minőségi táplálékkiegészítő termékek fogyasztása is. A Nutri8 doppingmentes, bevizsgált portfóliójában rendelkezésre állnak mind a sportolás előtt, alatt és után szükséges termékek, így a Debreceni VSC hozzá tudja igazítani a sportolók edzéstervéhez, valamint meccs- és versenynaptárjához a táplálékkiegészítők használatát. A termékek biztosítva vannak számára, hogy a sportolás során igénybe vett szervezet megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjével, szénhidráttal, aminosavakkal, vitaminokkal és egyéb ásványi anyagokkal legyen ellátva.

A Nutri8-ról

Nutri8 a magyar labda- és állóképességi sportolókért lett alapítva 2017-ben, hogy minőségi táplálékkiegészítő-alternatívát nyújtson verseny- és utánpótlássportolók számára. Mára már más sportágak profi és hobbi sportolóit is támogatják céljaik elérésében.

Küldetésük, hogy az egyedi fejlesztésű, minőségi táplálékkiegészítő termékeikkel a sportolók növelni tudják a teljesítményüket, gyorsítsák a regenerációjukat és egészségesen érjék el sportcéljaikat – legyen szó szabadidős vagy élsportról.

Jelenleg közel 80 csapat, valamint több, mint 1000 verseny- és utánpótlás-sportoló használja a Nutri8 termékeit, közöttük számos olimpikon, világ– és Európa-bajnok válogatott sportoló.

A Nutri8 portfóliója teljes egészében lefedi a sportolás előtti, alatti és utáni táplálékkiegészítő szükségleteket. Nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló ízvilágra és a praktikus kiszerelésekre, valamint a vegán, színezék- és édesítőszermentes alternatívákra is.

Termékeik csapatorvosok, fizioterapeuták, edzők, erőnléti szakemberek és dietetikusok együttműködésével kerülnek kialakításra és fejlesztésre, valamint a Testnevelési Egyetem által vannak bevizsgálva. A Nutri8 számára fontos a visszajelzés, továbbá szükség esetén maguk is tanácsokkal látják el szakmai partnereiket és támogatott sportolóikat.

További információkért látogassatok el partnerünk weboldalára, a nutri8.hu-ra.