OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Bücs Zsolt

13
Nemzetiség
hun Magyarország
Pozíció
Középpályás
Mérkőzések a DVSC-ben
81
Gólok a DVSC-ben
16
Születésnap
1963.09.07.

Egy kis nyírségi falu, Rozsály rétjén kezdett el focizni, aztán alig 16 évesen bemutatkozhatott a Szpari felnőttjei között is. Szerinte azért, mert szerencsés testi adottságokat örökölt, s a buckákon megtanult emelt fővel küzdeni, illetve gyorsan reagálni a különböző helyzetekre.
A labdazsák-cipelő inasévek után kezdődhetett a csaknem húsz esztendőnyi profi karrier, melynek során a hazai csapatokon túl Németországban, Ausztriában, sőt Ázsiában is megfordult.

Néhány szezonon keresztül (1984-től 1988-ig) a Loki labdarúgója volt. A szurkolók szerették, mert mindig jó teljesítményt nyújtott. Debrecenből a Rába ETO-hoz igazolt, majd jött a Vasas, onnan kétszer a válogatottba is meghívták. Malájziában és a német másodosztályban is megfordult, egy évig játszott Pécsett, majd Szingapúrba igazolt, ahol 1999-ben az év játékosa lett.

Korábban elvégezte a Testnevelési Egyetemet, majd elvégezte a pro licenc-tanfolyamot.
Amikor 2007-ben Herczeg András a DVSC-hez hívta pályaedzőnek, megtiszteltetésnek vette a felkérést. Persze nem a cívisvárosban trénerkedett először. Pest környékén több csapat kötelékében is dolgozott az NB III-ban és az NB II-ben. Azt próbálja tanítani focistáival, amit egyébként szinte lehetetlen: az ösztönös megoldásokat, a leheletnyi részleteket, hogy egy passznál merre csavarodjon a labda, hová helyezkedjen, mozduljon a játékos az akció során, illetve, hogy legyen szemtelenül határozott. Volt bajnok és kupagyőztes, fürödhetett a népszerűségben, de olyan stadionban is előfordult, ahol őt és társait fúvócsővel lőtték a meccs alatt az ellenfél szurkolói. A nehéz pillanatokban és a hétköznapi buktatókon a családja és a hite segítette, elmondása szerint minden nap forgatja a Bibliát. De nemcsak olvas – ír is: egy fajta naplót vezet, amelyben csalódásai és örömei gyűlnek. Azért dolgozik, hogy utóbbiból legyen több.