OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Kiss Zoltán

30
Nemzetiség
hun Magyarország
Pozíció
Középpályás
Mérkőzések a DVSC-ben
224
Gólok a DVSC-ben
19
Születésnap
1980.08.17.

Alig hétévesen kezdte el pályafutását Hajdúszoboszlón, ahol az ifjú tehetségre azonnal felfigyeltek. Számos szép találatot szerzett a DVSC korosztályos együtteseiben, és folyamatosan haladt előre a szamárlétrán. Ekkoriban csatárként tett meg mindent a sikerért. Később a Bocskai SE-hez került, ahonnan az út egyenesen a DVSC felnőtt csapatáig vezetett.

1997-ben mutatkozott be egy Újpest ellen elvesztett idegenbeli mérkőzésen. Akkori mestere a napjainkban is a DVSC alkalmazásában álló Herczeg András volt. A következő bajnokin nem okozott csalódást, a mindössze tizenhét éves csatártehetség a hazai publikum előtt győztes gólt szerzett a Diósgyőr elleni bajnokin. Az ezután következő idényekben egyre több lehetőséget kapott, ám klubunk rossz anyagi helyzetbe került, így 1999-ben szabadlistára tették az akkori vezetők.

A belga bajnokságban szereplő Germinal Beershot Antwerpenhez került. Új csapatában elsősorban a kupasorozatban számítottak a játékára. 2001-ben tért vissza Debrecenbe. Szentes Lázár irányítása alatt a csapat meghatározó labdarúgójává vált.

Számos szép eredményt tudhat a magáénak, először 1999-ben magasba emelhette a Magyar Kupa serlegét, majd egy kis pauza után a három bajnoki trófeával is „súlyzózhatott”.

Az említett eredmények mellett öt alkalommal a nemzeti csapatba is meghívást kapott, mind Lothar Matthäus, mind Bozsik Péter számításba vette. Első válogatott mérkőzésére Zalaegerszegen került sor Japán legjobbjai ellen. Simek helyett állt be a 62. percben, a hazai nemzeti csapat 3-2-re győzte le a távol-keletieket.

A megalkuvást nem ismerő futballjáról elhíresült középpályás 2011-ben a görög PAE Panszeraikósz együtteséhez igazolt, majd onnan hazatért, és 2012 februárjában bejelentette: befejezi profi pályafutását. Jelenleg a vállalkozásait vezeti, és szenvedélyének, a vadászatnak hódol.