OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Sándor Tamás

9
Nemzetiség
hun Magyarország
Pozíció
Középpályás
Mérkőzések a DVSC-ben
275
Gólok a DVSC-ben
88
Születésnap
1974.06.19.

Fiatalon kapott játéklehetőséget az NB I-ben Nagykaposi Elemér csapatában, hiszen még nem volt 17 éves. Két évig edződött az NB II-ben, de a bajnokságot nyert csapatnak ő volt a sztárja. 1993 őszén néhány forduló után már a legjobb magyar futballisták között tartották számon. Kiváló volt a rúgótechnikája, a cselezőkészsége és a szervezőkészsége. Remekül látott a pályán, s ritka adottságokkal rendelkezve mindig látta, elképzelte a következő játékelemet. 1996-ban az év játékosának választották.

A grundon nevelkedett, ott érett labdarúgóvá. Tízévesen vették fel a DMVSC előkészítő csoportjába, addig a suliban loholt a labda után. Az általános iskolában Égerházi Péter volt a testnevelő tanára, később Gócz Lajos hívta a Lokiba, aki tulajdonképpen egy toborzón választotta ki 1984 nyarán. A futballnak szentelte az életét. Az olimpiai válogatottal az atlantai ötkarikás játékokon is részt vett.  Tizenegyszer húzta magára a felnőtt nemzeti csapat szerelését, 1994. április 20-án debütált a válogatottban, amely 3-1-re kikapott a Laudrup fivérek irányította dánoktól. A 42. percben cserélte le Verebes József, Pisont állt be a helyére.

Ifistaként eljutott Izraelbe, az olimpiai csapat tagjaként Törökországba is. Gyerekfejjel úgy vélte, ebben a két országban soha nem szeretne futballozni, ám a sors közbeszólt…

Légiós életét Olaszországban, Torinóban kezdte 1997-ben. Nem volt szerencséje, mert bár jó formában volt, nem jutott szóhoz, mivel a csapatban több volt a légiós a kelleténél, ezért hamarosan fél évre kölcsönbe Törökországba került, a Genclerbirligihez. Játszott 15 mérkőzést, két gólt lőtt. A szerződés lejárta után Izraelbe, a Beitar Jerusalem együtteséhez szerződött. 2002-ben tért haza véglegesen, két bajnoki címhez és két Szuperkupa-elsőséghez vezette a DVSC-t.

2008. december 12-én bejelentette, hogy visszavonul a profi labdarúgástól. Szima Gábor klubelnök a klub addigi történetének legnagyobb játékosának nevezte.

A DVSC vezetősége 2011-ben felkérte, hogy legyen a Lokinál pályaedző. Először a cseh Zdenek Scasny, majd Kondás Elemér mellett dolgozott.