OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Rapid-DVSC: íme a friss szurkolói információk

Csütörtökön 21 órától a 32-szeres osztrák bajnok Rapid Wien otthonában lép pályára a Loki az UEFA Konferencia Liga 3. selejtezőkörének 1. mérkőzésén (tv: első félidő Duna World, második félidő M4, élő). A találkozóra rengeteg DVSC-drukker érkezik Debrecenből és Magyarország minden tájáról egyaránt.

Az osztrák hatóságoktól kapott információk szerint a debreceni szurkolók találkozási pontja Bécsben csütörtökön 17 órakor lesz az U/4 metróállomásnál, a Schwedenplatzon (I. kerület). A közelben parkolóház is található. Innen a drukkerek az U/4 metróval együtt tudnak tovább utazni a stadionhoz.

Fontos, hogy a stadionba sem üveg-, sem műanyag palackot nem lehet bevinni, az Allianz Stadion pedig teljesen készpénzmentes, tehát csak kártyával lehet fizetni. A Rapid közlése szerint a vendégpénztár 19 órakor nyit (van még belépő, tehát senki marad jegy nélkül), a stadion lelátóit pedig 19.30-tól lehet elfoglalni. A mostani adatok alapján mintegy 18-20 ezer néző biztosan kilátogat a mérkőzésre. Hajrá, Loki!