OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 9. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 10. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 11. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 12. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 13. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 14. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Segített a Loki-család: DVSC-Veres Rivne 1-0

A futballista gyerekek jövőjéért jótékonysági felkészülési találkozót rendezett a DVSC vasárnap a Nagyerdei Stadionban. A Loki ellenfele az ukrán első osztályú Veres Rivne volt. A DVSC fontos kezdeményezését szurkolóink is támogathatták pénzadománnyal a mérkőzésen a stadionban. Az egész összeget jótékonysági célra fordítják, mégpedig egy rangos és nagyszerű utánpótlás-bajnokságra. A Veres Junior Cup egy gyermek labdarúgótorna sorozat U-9-esek, U-10-esek és U-11-esek számára, amelyet az NK Veres Rivne szervez és rendez az ukrajnai Rivne városában. 

A DVSC pénzadománnyal, sport- és higiéniai szerekkel, illetve az adománygyűjtéssel is támogatta a nemes ügyet, a mérkőzés előtt az ezt jelképező csekket Hayk Hovakimyan klubigazgató adta át az ukrán klub képviselőjének. Szerhij Kovalnak.

A találkozó – melyről Bódi Ádám és David Babunski sérülés miatt hiányzott – kifejezetten jó iramban kezdődött, az elején inkább a Loki játszott fölényben, bár a 7. percben az első védést Gróf Dávid mutatta be. A 9. minutumban Kundrák Norbert veszélyeztetett egy 19 méterről eleresztett lövéssel (a labda fölé szállt), majd nem sokkal később Ferenczi János lőtt nem sokkal a kapu mellé.

Az első játékrész közepén a Veres Rivne megmutatta, hogy jó csapat, többször is szép támadást vezetett, ám a 23. percben Szécsi Márk lövésénél mégis az ukrán kapusnak volt szüksége bravúrra.

A következő lehetőségből sem lett gól, a 34. percben Dorian Babunski 8 méteres fejesét követően a játékszer nem sokkal kerülte el a hálót. Nem úgy a 39. percben! Dzsudzsák Balázs jobbról, mintegy 24 méterről végzett el szabadrúgást, és parádés mozdulattal lőtte ki a bal felsőt (1-0). A szünetre tehát debreceni előnynél vonultak a csapatok a helyenként kifejezetten kemény első 45 perc után.

A második félidő kezdete előtt a DVSC Makray Balázs cégvezető, a játékostársak és a szurkolók által hivatalosan is elbúcsúztatta a pályafutását a DEAC-ban folytató Korhut Mihályt, aki 281 tétmérkőzésen viselte a Loki mezét, és többek között háromszor nyert bajnokságot és kupát a csapattal.

A megható pillanatok után inkább a Loki uralta a meccset, több jó hazai megoldást is láthattak a szurkolók. A mérkőzés utolsó harmadára beállt Bárány Donát, majd később Kusnyír Erik és Major Sámuel, illetve Georgiosz Neofytidisz, Saná Gomes, Poór Patrik és Sós Bence is. A végén egy szóló után Sylvain Deslandes is majdnem betalált, de a végeredmény végül már nem változott, a DVSC győzött, és tovább készül a jövő vasárnapi, kisvárdai bajnoki rajtra.

Jótékonysági felkészülési mérkőzés.

DVSC-Veres Rivne (ukrán) 1-0 (1-0).

Nagyerdei Stadion, 2000 néző. Vezette: Nazsa.

DVSC: Gróf – Baranyai, Romancsuk, Deslandes, Manrique – Baráth P., Dzsudzsák – Ferenczi, Szécsi, Kundrák – Dorian Babunski. Cserepad: Balbarau, Neofytidisz, Dreskovic, Bárány, Saná, Sós, Poór, Kusnyír, Lagator, Bévárdi, Varga J., Major, Charleston. Vezetőedző: Joao Janeiro.

Veres Rivne: Kogut – Y. Pasics, Vovcsenko, Mirosnyik, Sz. Sesztakov, Kurko, Kucserov, G. Pasics, Gecsev, Daknovszkij, Szergijcsuk. Cserepad: Kvasnyi, Gagun, Guk, Sz. Saraj, V. Saraj, Gajducsik, Korkodim, Kliotcs, Juscsicsin, Savonko, Danilijuk, M. Sesztakov. Vezetőedző: Jurij Virt.

Gól: Dzsudzsák (39.).