OTP Bank Liga 2023/2024

Sós Bence Szerbiába igazolt

Távozik a DVSC-től Sós Bence, a 29 esztendős, saját nevelésű labdarúgó a szerb élvonalban szereplő Topolya együtteséhez igazolt.

Sós Bence 2020 nyarán tért vissza a cívisvárosba, ahol az NB II-es bajnokságban alapember volt, majd a feljutást követően is meghatározó tagja volt a csapatnak. A DVSC játékosaként érte el 100. NB I-es meccsét, 2021 novemberében az Újpest elleni idegenbeli mérkőzésen jubilált.

Az elmúlt szezonban 24 élvonalbeli találkozón játszott, 2 gól és 4 gólpassz fűződik a nevéhez.

Sós Bence eligazolásával kapcsolatban klubunk sportigazgatója, Hayk Hovakimyan nyilatkozott:

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy közelebb hozzunk titeket, szurkolókat a kluboz, és nyíltak legyünk hozzátok. Szeretném, ha tudnátok, hogy szombat reggel Debrecenbe érkezett Sós Bence ügynöke és aláírtuk a szerződést. Aznap este a játékos váratlan ajánlatot kapott egy másik európai klubtól. Figyelembe véve mindent, amit Bence tett a klubért, nem szerettük volna megfosztani attól a lehetőségtől, hogy külföldön játszhasson. Nagyon nehéz volt a döntés számunkra, tanakodtunk a vezetőséggel és az edzői stábbal is. Arra a következtetésre jutottunk, hogy ilyen ajánlat csak egyszer adódik, ezért nem szeretnénk ezt meggátolni. Bence az egyik legpozitívabb hivatásos labdarúgó, akivel valaha dolgoztam. Sok sikert kívánok neki az életének és karrierjének új fejezetéhez! Köszönöm, Sosi!

Sós Bencének köszönjük, amit a DVSC-ért tett, további pályafutásához sok sikert kívánunk!