OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Agresszívabb és fegyelmezettebb Lokit ígér a csapatkapitány

Szurkolói ankétot tartott a DVSC péntek este a Nagyerdei Stadionban található Redben. A Kisvárda elleni bajnoki nyitány előtt Makray Balázs cégvezető, Joao Janeiro vezetőedző, Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, és Dusan Lagator, együttesünk nemrég igazolt középpályása képviselte a Lokit.

Elsőként Makray Balázs köszöntötte a jelenlévő Loki-szurkolókat, majd a tulajdonosváltás részleteiről számolt be. Elmondta, stabil alapokon áll a klub, és a szakmai részlegen is elindult egy fejlődés, mind az első csapatot, mind az akadémiát tekintve.

Joao Janerio következett, aki úgy fogalmazott, nagy megtiszteltetés a számára, hogy kinevezték a DVSC vezetőedzőjének. – Egy nagyon ambiciózus projekt előtt állunk, de időre van szükség ahhoz, hogy oda kerüljünk, ahová tartozunk. Mindenki nagyon keményen dolgozik, nemcsak a játékosok, hanem a teljes személyzet is. Szeretném megkérni a szurkolókat, támogassanak minket itthon és idegenben minél többen, ha fütyülni támad kedvük, akkor pedig ne a játékosokra, hanem rám fókuszáljanak.

Dzsudzsák Balázs örül, hogy csapatkapitányként képviselheti a DVSC-t az elkövetkezendő szezonban is. – Megtiszteltetés, hogy számítanak rám és a segítségemre. Sajnos jóban és rosszban is volt sok közös élményünk, de nem mondhatjuk azt, hogy tiszteletlenek lettünk volna egymással. Szeretnénk jobbá tenni a kapcsolatot a csapat és a szurkolók között. Fejlődnünk kell ebben is, de próbálunk eleget tenni annak, hogy lássátok azt a tiszteltet, amit megérdemeltek. Mi is szeretnénk hasonlóképpen kivívni ezt a pályán. Cserélődik a csapat, szerencsére minőségi játékosok érkeztek a DVSC-hez. Mindenki tudja, milyen célokért küzd a gárda. Előrefelé szeretnénk tekinteni, közösen. A csapat sokkal agresszívabb, fegyelmezettebb, gólra törőbb és emocionálisabb lesz, ez köszönhető az új stábnak. – Dzsudzsák Balázs végezetül elmondta, szeretné megérni, hogy újra kupát vagy érmet nyerjen a Lokival, és arra törekszik, hogy egy erős Debrecent alkossanak, és becsülettel egymás szemébe tudjanak nézni a szurkolókkal.

Csapatkapitányunk egy titkot is elárult: jó esély van arra, hogy októberben ismét magyar válogatott mérkőzésen lép pályára!

A montenegrói válogatott, Dusan Lagator kapott szót. – Sok jót hallottam a klubról, boldogan csatlakoztam a kerethez. Azt gondolom, jól sikerült a felkészülés, most pedig már a bajnokság a legfontosabb mindenkinek. Hiszek a csapatban, remélem, sokan szurkolnak majd nekünk a stadionban.

Szurkolói kérdésre Makray Balázs elmondta, Bényei Ágoston elengedése komoly nemtetszést váltott ki belőle, de sajnos már nem volt lehetőség arra, hogy visszajöjjön nevelőegyesületébe. Cégvezetőnk több labdarúgót is sajnál, aki elhagyta a második gárdát, viszont Szabó Kornél visszatér az NB III-as együtteshez. Ami Ante Erceget illeti, a sokáig sérüléssel bajlódó játékos nem volt azon a szinten, hogy a klub segítségére legyen, így a DVSC kezdeményezésére szerződést bontott vele a gárda.

Makray Balázs azzal zárt, az átigazolási időszak augusztus 31-ig tart, addig ideális létszámú és minőségű Loki alakul majd ki!