OTP Bank Liga 2023/2024

Szombaton Loki-Újpest: ismét családi nap a BMW Group Gyár Debrecennel!

Szombaton 19.30 órakor az Újpest ellen lép pályára a Loki a Nagyerdei Stadionban. Csapatunknak szüksége van lelkes szurkolói támogatására, klubunk pedig igyekszik a drukkerek kedvében járni.

A DVSC Shop kedden 15 és 18 óra, szerdán, csütörtökön és pénteken 14 és 18 között, szombaton 13 órától 22 óráig tart nyitva. A belépők természetesen elérhetők online is, a www.nagyerdeistadion.hu oldalon.

Az Újpest elleni mérkőzést szokás szerint a klub is igyekszik a maga eszközeivel élvezetessé tenni. A stadion 18 órakor nyit, a szünetben lesz ügyességi verseny, de 16.30 órai kezdettel már családi napot rendezünk a drukkerek részére a Red&White-nál, különböző játékokkal, amiket a mérkőzés kezdetéig lehet használni (Combi Sport Arena, célkapu, arcfestés, élő csocsó, subsoccer és sok minden más). Természetesen lesz étkezési lehetőség is. A mérkőzésre látogatókat és családjukat izgalmas aktivitásokkal várja a BMW Group Gyár Debrecen csapata is a Nagyerdei Stadionnál. Íme a vállalat felhívása a drukkerekhez: „Válaszoljatok érdekes kérdésekre kvízjátékunkban, sőt, a kitöltést követően néhány hasznos linket is mutatunk nektek a tableteken, hogy még könnyebben tudjatok tájékozódni az állásajánlatainkról, jelentkezési feltételeinkről. Tesztelhetitek reflexeiteket a gyár saját fejlesztésű autós játékában, az iFACTORY Runban, illetve szerezhettek egyedi BMW-s ajándékokat, amelyeket az egész család használhat. Beszélgessetek munkatársainkkal, hogy megismerjétek tőlük a gyárat, nyitott pozícióinkat és személyes tapasztalataikat!”

A szünetben a Road Service Kft. és a Lexus Debrecen jóvoltából ismét aktiváljuk a pólóágyút. A VIP-belépővel rendelkezők a szokásos szolgáltatások mellett helyszíni, élő beszélgetést hallhatnak majd a DVSC egykori közönségkedvenc játékosával, Böőr Zoltánnal.

A DKV járatain továbbra is ingyen lehet utazni az érvényes meccsjeggyel és bérlettel rendelkezőknek, a kezdést megelőző és a mérkőzés befejezését követő 3 órában (16.30 órától üzemzárásig).

További fontos információ, hogy a Red&White-ban 2024.04.03-tól készpénzmentes fizetés lépett életbe, kizárólag bankkártyával vagy Unipass kártyával való fizetés lehetséges (Nagyerdei Stadion kártyával nem).

Aki nem rendelkezik bankkártyával vagy Unipass kártyával, a helyszínen úgynevezett anonim Unipass kártya feltöltését tudja igénybe venni, amely a Debreceni Campus N.K. Kft. által üzemeltetett további vendéglátóhelyeken is elfogadásra kerül, köztük a Nagyerdei Stadionban is.