OTP Bank Liga 2023/2024

Több ezer Loki-szurkoló előtt lehet meg a feljutás

A véghajrához érkezett a harc a feljutásért, már csak 1 forduló van hátra a Merkantil Bank Liga 2020-21-es idényéből. Miután a DVSC győzött Szentlőrincen, a Vasas pedig kikapott Nyíregyházán, a 77 pontos Loki listavezetőként várja a vasárnap 18.30 órakor kezdődő, Haladás elleni idényzárót. A második Gyirmótnak és a harmadik helyre csúszott angyalföldi alakulatnak egyaránt 75 pontja van. Mindez azt jelenti, hogy amennyiben Dzsudzsák Balázsék nyernek az utolsó fordulóban, biztosan bajnokok, de az NB I-be való visszajutás már egy döntetlennel is ténnyé válik.

A Loki vasárnap szerencsére számíthat a szurkolói támogatására is, az előzetes érdeklődés igen nagy. Fontos tudni, hogy védettségi igazolvánnyal rendelkező drukkereink, illetve az általuk kísért 18 éven aluliak ingyen tekinthetik meg a DVSC-Haladás bajnokit a Nagyerdei Stadionban.

A DVSC ezzel is szeretné megköszönni szurkolóinak a nehéz időkben való hűségét és kitartását. A klub természetesen gondol a bérleteseire is, ők az idény vége után részesülnek majd kompenzációban. A vasárnapi meccsen védett bérleteseink természetesen a saját helyükre ülhetnek, kérjük nem bérletes szurkolóinkat, ezt vegyék figyelembe!

Nézzük akkor a kormányrendelet fontos szabályait:

A 18 év feletti szurkolóknak a belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal lehetséges. A védettséget csak hivatalos védettségi igazolvánnyal lehet igazolni, az oltásra szóló papír nem helyettesíti azt!

Csakis a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak szurkolhatnak a stadionban. 18 év alatti szurkolóink kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen (az életkort – amennyiben nem nyilvánvaló –diákigazolvánnyal/személyivel/útlevéllel igazolhatják).

Akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba!

FONTOS: a védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító okmány felmutatásával együtt érvényes, ezért kérjük a szurkolóinkat, hogy ezeket feltétlenül hozzák magukkal!

Az igazolványok ellenőrzését még a stadion területére történő belépés előtt ellenőrizni fogják a biztonsági szolgálat munkatársai.

Azon bérleteseink, akik nem rendelkeznek védettséget igazoló okmánnyal, nem jöhetnek be a mérkőzésre. Kárpótlásukkal kapcsolatosan a bajnokság után adunk információt.

MASZKVISELÉS – Továbbra is javasoljuk a használatát!

A sportrendezvényen nézőként tartózkodó koronavírus ellen védett személy és a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni, viszont a belépésig igen!

Miután lejárt az MLSZ által kiszabott szektorbezárás, most már a B2-B8 szektorok is nyitva lesznek!

VIP jegyértékesítés:

VIP-jegyet váltani elővételben online szerdától lehetséges a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, illetve személyesen mindennap 10 órától 18 óráig a DVSC Shopban.

Büfé lesz, fogyasztani lehet a lelátón is!