OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Tuboly Máté: Magyarország egyik legjobb csapatához kerültem

Két héttel ezelőtt a Győri ETO együttesétől igazolt Debrecenbe a 18 esztendős Tuboly Máté. A korosztályos válogatott labdarúgó boldogan nyilatkozott a dvsc.hu-nak kedd reggel Pallagon, a csapat délelőtti edzése előtt.

Bár még jelenleg is zajlik, szerencsére zökkenőmentes a beilleszkedésem. Nagyon befogadóak a társak, akik egytől egyik jó futballisták, ráadásul a körülményekre sem lehet panaszom, úgyhogy tényleg jól érzem magam – fogalmazott Tuboly Máté, aki egy másodosztályú klubtól került az élvonalba. – Nagy előrelépés a karrieremben, hisz a tempóban, a kvalitásokban és a játékosok egyéniségét tekintve is nagy a különbség az NB I és az NB II között. Magyarország egyik legjobb együtteséhez kerültem, ezt mutatja a jelenlegi tabella is, számomra óriási dolog egy éllovas csapatban futballozni. Szimpatikus volt számomra, amit felvázolt a klub, bízom benne, szép sikereket érünk majd el közösen.

Tuboly Máté 90 percet töltött a pályán a Mezőkövesd elleni edzőmeccsen, most pedig már az Eger elleni kupacsatára készül a csapattal.

Annak ellenére, hogy még csak most szokom a légkört és a taktikát, minden szempontból hasznos volt a hétvégi felkészülési találkozó. Az első félidő jó volt, a második kevésbé, nyilván van még mit javítanom, de úgy érzem, nem sikerült rosszul a Lokiban való bemutatkozásom. Most már az Eger elleni Magyar Kupa-meccsre fókuszálunk, az ilyen találkozók mindig érdekesek ebben a kiírásban, főleg, amikor egy alacsonyabb osztályú játszik egy magasabban jegyzettel. Várjuk a mérkőzést, szeretnénk továbbjutni, és olyan teljesítményre törekszünk, mint a bajnoki meccseken.