OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Vajda Botond: Nagy előrelépés a DVSC a karrieremben

Június közepén igazolta le a Loki a 19 esztendős tehetséget, Vajda Botondot, aki többek között a beilleszkedésről, a klub megkereséséről, és a céljairól is nyilatkozott a dvsc.hu-nak.

A játékosok és a szakmai stáb is rengeteg segített a beilleszkedésemben, amit ezúton is köszönök nekik. Nagyon tetszik a város, egyre jobban kezdem megismerni, jól érzem magam itt. Nagyon örültem a klub megkeresésének, igazából nem is gondolkoztam azon, hogy szeretnék-e a DVSC tagja lenni. Boldog vagyok, nagy előrelépés a karrieremben a debreceni szerződés.

Vajda Botond a 2022/2023-as bajnokság tavaszi idényét a másodosztályú Tiszakécskén töltötte, onnan érkezett a cívisvárosba. – Eleinte kicsit nehezebb volt felvenni a ritmust az edzéseken, de azt gondolom, sikerült átlendülnöm. Megtisztelő, hogy ilyen szép pályafutással rendelkező, jó játékosokkal edzhetek együtt nap mint nap. Testközelből látom őket, rengeteget tanulok tőlük, sok tapasztalatot szerzek, ezáltal sokat fejlődhetek. Úgy érzem, jó helyen vagyok.

A korosztályos válogatott labdarúgó a Kazincbarcika elleni edzőmeccs szünetében lépett pályára, majd az ő passzából szerezte meg a csapat második gólját Bódi Ádám.

Örülök az asszisztnak, de a csapat sikere volt a fontos. Volt 1-2 olyan tényező, melyen még javítanom kell, de összességében élveztem a játékot és jól éreztem magam a pályán. Elsődleges célom, hogy egyénileg és csapatszinten is fejlődni tudjak, és szeretnék bemutatkozni az NB I-ben. Tudom, hogy idegenben és a Nagyerdei Stadionban is remek hangulatot varázsolnak a Loki szurkolói, bízom benne, hamarosan én is megtapasztalhatom ezt az érzést a pályáról.