OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Válogatott játékosokkal és profi vállalatirányítással épül a DVSC

Hivatalos sajtótájékoztatót tartott a DVSC péntek délután a Nagyerdei Stadion sajtóközpontjában, ahol klubunk részéről Szabó Péter elnök, Tőzsér Dániel sportigazgató, és Tóth Csaba Zsolt sajtófőnök volt jelen.

A debreceni önkormányzat által felállított új menedzsment nem tétlenkedik, komoly munka zajlik a Lokinál. Szabó Péternek, az Igazgatótanács elnökének szilárd elhatározása az, hogy a DVSC cégként és klubként is legkorszerűbb és legprofibb vállalatirányítási szempontok alapján működjön, ennek megfelelően építik fel a szervezeti struktúrát. Eldőlt az is, hogy az új szemlélet meghonosítása és a hatékonyság növelése érdekében új marketingvezető, rendezvényigazgató és sajtófőnök csatlakozik a szervezethez.

Elmondta, elnökként mindent megtesz annak érdekében, hogy a klub olyan irányba induljon el, amely kuriózumnak számít Magyarországon. – Erős város Debrecen, a DVSC pedig egy erős brand, ennek meg kell felelnünk. Szeretnénk elérni a célunkat, miszerint ismét az NB I-ben szerepeljünk és odakerüljünk a futballtérképen, ahol az elmúlt évtizedben voltunk – fogalmazott Szabó Péter, aki kiemelte, hogy a sportigazgatói feladat is kiemelten fontos a klubnál, mint ismert, ezt a szerepet Tőzsér Dániel tölti be.

Egykori csapatkapitányunk szólalt fel, aki elmondta, az ő pozíciója abszolút új a DVSC történetében, hisz sportigazgatója nem volt még a klubnak. – Azt gondolom, ez elengedhetetlen része a mai modern futballnak. Egy jól működő együttesnél ez olyan pozíció, melyet be kell tölteni – mondta Tőzsér Dániel. – Nagy megtiszteltetés, hogy rám esett a választás, a külföldi pályafutásom során szerzett tapasztalataimat igyekszem Debrecenben kamatoztatni a DVSC minél fényesebb jövője érdekében. Szeretnénk fejleszteni a Debreceni Labdarúgó Akadémiát is, ahol egyébként remek munka folyik, és nagyszerű tehetségek érkeznek az első csapathoz.  

Tőzsér Dániel számára is fájó volt az első osztályból való kiesés, ami természetesen a játékosokban is mély nyomot hagyott. Mostantól viszont csak és kizárólag az lebeg a szemük előtt, hogy a Loki minél előbb visszajusson az NB I-be. Nehéz szituációban van a csapat, de a sportigazgató elmondta, látják a fényt az alagút végén.

Friss döntés, hogy az NB II-ben a játékosoknak nem lesz szolgálati szponzorautójuk. Az is körvonalazódni látszik, hogy a klub költséghatékony működésének érdekében elkerülhetetlen a jelenlegi szerződések felülvizsgálata. Miután az augusztus 2-i bajnoki rajt már nagyon közel van, a keret kialakításán is gőzerővel dolgoznak a klubnál Tőzsér Dániel, az új sportigazgató hathatós közreműködésével.

A friss igazolásokat tekintve már tény, hogy érkezik a válogatottban is megfordult védő, Poór Patrik. A 26 éves labdarúgó korábban az MTK, a Puskás Akadémia és a Paks játékosaként is bizonyította rátermettségét, a védelemben több poszton is bevethető.

Szintén neves szerzemény Tischler Patrik. A 29 éves, korábbi többszörös korosztályos válogatott csatár az elmúlt években az MTK-ban, a Puskásban, az Újpestben, a Honvédban és a Kisvárdában is szerepet kapott, sok találatot és fontos gólokat szerzett pályafutása során, egyértelmű erősítést jelent a támadó szekcióban.

Érkezett egy 22 éves, tehetséges kapus is, Zöldesi Illés. Az utánpótlás-válogatott, 192 cm magas hálóőr legutóbb Kisvárdán szerepelt.

Vezető téma a sajtóban több egykori remek Loki-játékos hazatérése. A klub több labdarúgóval is tárgyal, amint minderről érdemi információk lesznek, a DVSC azonnal közli a nyilvánossággal. Az viszont biztossá vált, hogy Dzsudzsák Balázs nem lesz a DVSC labdarúgója.

A keretben tehát van mozgás, s miután felkészülésre alig van idő, a klubnál mindenki tisztában van azzal, az első időszak nagyon kemény lesz, de azzal is, hogy bajnokság végén kell feljutó helyen állni.

Szabó Péter végezetül elmondta, a klub nyitottan áll a szponzorokhoz, a médiához és a szurkolókhoz egyaránt.