OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Varga Kevin Törökországban folytatja

Mind a klub és a játékos sorsát illetően, mind szakmai presztízs szempontjából és az anyagi kondíciókat tekintve is értékes üzletet kötött a DVSC.

Eldőlt, hogy a Loki saját nevelésű futballistája, Varga Kevin a török első osztályú Kasimpasa együttesénél folytatja pályafutását. Varga hétfőn utazott ki Törökországba, átesett a kötelező vizsgálatokon, így mostanra realizálódhatott a 4 éves szerződés. A török gárda szeptember 13-án kezdi a bajnokságot.

A kiváló játékosnak így módja nyílik külföldön is bizonyítani rátermettségét, a DVSC pedig jelentős bevételhez jut, hiszen a középpályásért 850 ezer eurót fizet a török klub, amely ha tovább értékesíti a futballistát, abból a Loki is részesül.

Varga Kevin 2017 augusztusában egy Vasas elleni bajnokin mutatkozott be az élvonalban. A debütálása nem is sikerülhetett volna jobban, hisz első mérkőzésén azonnal gólt szerzett. Az egész szezon során fontos találatokkal vette ki részét a Loki sikeresen megvívott találkozóiból, melynek köszönhetően a bajnokság végén „Az év felfedezettjének” választották.

2018-ban szintén nagy elismerés érte, hisz az akkori szövetségi kapitány, Georges Leekens behívta a magyar felnőtt válogatottba, és lehetőséget is biztosított neki az Ausztrália elleni felkészülési mérkőzés hajrájában.

A Kukësi elleni Európa-liga párharcban is nagy szerepe volt, hogy túljutottunk az albánokon, ugyanis a hazai mérkőzésen duplázni tudott a Nagyerdei Stadionban. A legutóbbi szezonban az egész NB I-es mezőnyt nézve ő adta a legtöbb gólpasszt, szám szerint 11-et.

Varga Kevin 93 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Loki színeiben, melyben 10 gólt szerzett.

A DVSC ezúton is köszöni Varga Kevinnek, amit a piros-fehér csapatért tett, és nagyon sok sikert kíván a további pályafutása kapcsán is!