OTP Bank Liga 2022/2023

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 29. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 31. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 32. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 33. forduló

Nagyerdei Stadion

Vasárnap Loki-FTC: élénk az érdeklődés

Vélhetően az év hazai nézőcsúcsát hozza az esztendő utolsó cívisvárosi bajnokija, a DVSC-Ferencváros találkozó, amelyet december 12-én, vasárnap 16.30-kor rendeznek a Nagyerdei Stadionban.

A remek hangulatúnak ígérkező mérkőzésre elővételben már kaphatók a belépők online, a www.nagyerdeistadion.hu oldalon, és a DVSC Ajándékboltban, amely minden hétköznap 10 és 18 óra között várja a drukkereket. A találkozóra már csaknem 6000 belépésre jogosult van, vagyis a napijegyek is szépen fogynak.

A találkozó előtt a Nagyerdei Stadionnál forralt bor, forró tea, kenyérlángos, kürtőskalács, sült gesztenye, és megannyi finomság is várja majd a szurkolókat, érdemes lesz tehát akár családdal, a megszokottnál hamarabb érkezni a találkozóra.

Fontos információ még, hogy az elmúlt évek sikerein felbuzdulva a Loki Szurkolók Egyesülete idén sem marad ki a karácsonyi adománygyűjtésből.

A DVSC-szakosztályok vezetőivel egyeztetve az egyesület egy háromnapos programot szervez a stadion melletti Red&White Sörözőben. Az esemény lehetőséget ad arra, hogy az adománygyűjtés keretein belül a szurkolók személyesen is találkozhassanak a DVSC játékosaival.

Az időpont: 2021. december 8-10. (szerda-csütörtök-péntek), 17.30 és 20 óra között.

Mindhárom alkalommal jelen lesznek játékosok a DVSC kézilabda- és labdarúgócsapatából, december 10-én, pénteken pedig szurkolói ankétra, és ezen belül az új edző bemutatására kerül sor.

A pandémiás helyzetre és a jelenlegi szabályozásokra való tekintettel a rendezvényen a maszk használata kötelező.

Ami fontos, ultráink KIZÁRÓLAG SZÁRAZÉTEL-ADOMÁNYT várnak az idei évben!

Az összegyűjtött élelmiszereket a Szivárvány Az Esőben Alapítvány debreceni szervezet kapja, amely szegény családok számára továbbítja a csomagokat karácsony előtt.

Mindenkit várunk a Nagyerdei Stadionhoz a fent említett időpontokban. Segítsünk minél többen a rászorulóknak, mutassuk meg, hogy mire képes a DVSC-család!