KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

Vasárnap MTK-DVSC: van tétje

A kiesés elkerüléséért harcoló MTK vendége lesz a Loki vasárnap 16 órakor, az OTP Bank Liga utolsó fordulójában. A találkozó kapcsán több helyütt leírták, hogy a meccs csak a hazaiak számára bír téttel, hiszen győzniük kell, hogy legyen esélyük bennmaradni, ez azonban nem igaz: a DVSC egy esetleg siker esetén akár a 6. helyre, vagyis a felsőházba is felléphetne.

Ez azt jelenti, hogy a Loki számára is van tétje a meccsnek, nem beszélve arról, hogy amennyiben a Carrillo-gárda nyer, a Honvéd után az MTK is olyan együttes lehet, amelyet ebben a szezonban idegenben és itthon meg tud verni (az első két mérkőzésen Budapesten 1-1, Debrecenben 1-0 lett a végeredmény). A DVSC mostanában amúgy is szeret a kék-fehérek ellen játszani, bajnokin több mint 6 esztendeje nem kapott ki a vasárnapi riválistól. Azóta 3 debreceni győzelem és 5 döntetlen a mérleg, az persze figyelmeztető lehet, hogy az MTK utóbbi 3 összecsapásán 7 pontot szerzett, és a Ferencvárost is legyőzte a Groupamában.

A Lokiban Ugrai Roland, Charleston, Poór Patrik, Szécsi Márk, Tomas Kosicky, Bárány Donát és Kundrák Norbert is sérülés után próbálja utolérni magát, eltiltottunk ezúttal nincs.

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

3 - 0
1 - 1
0 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink