OTP Bank Liga 2023/2024

Vasárnap várjuk a szurkolókat!

A véghajrához érkezett a harc a feljutásért, már csak 3 forduló van hátra a Merkantil Bank Liga 2020-21-es idényéből. A 72 pontos Vasas, a 71 pontos Loki és a 69 pontos Gyirmót pályázhat még az NB I-re, a DVSC vasárnap 14.30-kor a Csákvárt fogadja a Nagyerdei Stadionban, végre immár nézők előtt!

Mint az ismert, ha Magyarországon eléri a beoltottak száma a négymilliót, akkor megnyitják a szolgáltatások széles körét, többek között a sportesemények látogatását azok előtt, akiknek van védettségi igazolványuk. A kormány csütörtöki közlése szerint ez péntekre megtörténik, így a Loki vasárnapi bajnokiján újra lehetnek nézők a stadionban. A DVSC szeretné megköszönni szurkolóinak a nehéz időkben való hűségét és kitartását, éppen ezért a Csákvár elleni mérkőzésre – természetesen védettségi igazolvány szükséges – ingyenes lesz a belépés! A klub természetesen gondol a bérleteseire is, ők az idény vége után részesülnek majd kompenzációban. A vasárnapi meccsen védett bérleteseink természetesen a saját helyükre ülhetnek, kérjük nem bérletes szurkolóinkat, ezt vegyék figyelembe!

Nézzük akkor a kormányrendelet fontos szabályait:

A 18 év feletti szurkolóknak a belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal lehetséges. A védettséget csak hivatalos védettségi igazolvánnyal lehet igazolni, az oltásra szóló papír nem helyettesíti azt!

Csakis a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak szurkolhatnak a stadionban. 18 év alatti szurkolóink kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen (az életkort – amennyiben nem nyilvánvaló –diákigazolvánnyal/személyivel/útlevéllel igazolhatják).

Akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba!

FONTOS: a védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító okmány felmutatásával együtt érvényes, ezért kérjük a szurkolóinkat, hogy ezeket feltétlenül hozzák magukkal!

Az igazolványok ellenőrzését még a stadion területére történő belépés előtt ellenőrizni fogják a biztonsági szolgálat munkatársai.

Azon bérleteseink, akik nem rendelkeznek védettséget igazoló okmánnyal, nem jöhetnek be a mérkőzésre. Kárpótlásukkal kapcsolatosan a bajnokság után adunk információt.

KAPUNYITÁS

Másfél órával hamarabb, 13 órától nyitjuk a stadion kapuit, hogy mindenki időben be tudjon jutni és el tudja foglalni helyét a mérkőzés kezdetéig.

MASZKVISELÉS – Továbbra is javasoljuk a használatát!

A sportrendezvényen nézőként tartózkodó koronavírus ellen védett személy és a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni, viszont a belépésig igen!

Miután lejárt az MLSZ által kiszabott szektorbezárás, most már a B2-B8 szektorok is nyitva lesznek!

VIP jegyértékesítés:

Jegyet váltani elővételben online szombattól lehetséges a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon. Személyesen csak a mérkőzés napján, 10 órától a DVSC Shopban.

Büfé lesz, fogyasztani lehet a lelátón is!