OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Vasárnap várjuk a szurkolókat!

A véghajrához érkezett a harc a feljutásért, már csak 3 forduló van hátra a Merkantil Bank Liga 2020-21-es idényéből. A 72 pontos Vasas, a 71 pontos Loki és a 69 pontos Gyirmót pályázhat még az NB I-re, a DVSC vasárnap 14.30-kor a Csákvárt fogadja a Nagyerdei Stadionban, végre immár nézők előtt!

Mint az ismert, ha Magyarországon eléri a beoltottak száma a négymilliót, akkor megnyitják a szolgáltatások széles körét, többek között a sportesemények látogatását azok előtt, akiknek van védettségi igazolványuk. A kormány csütörtöki közlése szerint ez péntekre megtörténik, így a Loki vasárnapi bajnokiján újra lehetnek nézők a stadionban. A DVSC szeretné megköszönni szurkolóinak a nehéz időkben való hűségét és kitartását, éppen ezért a Csákvár elleni mérkőzésre – természetesen védettségi igazolvány szükséges – ingyenes lesz a belépés! A klub természetesen gondol a bérleteseire is, ők az idény vége után részesülnek majd kompenzációban. A vasárnapi meccsen védett bérleteseink természetesen a saját helyükre ülhetnek, kérjük nem bérletes szurkolóinkat, ezt vegyék figyelembe!

Nézzük akkor a kormányrendelet fontos szabályait:

A 18 év feletti szurkolóknak a belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal lehetséges. A védettséget csak hivatalos védettségi igazolvánnyal lehet igazolni, az oltásra szóló papír nem helyettesíti azt!

Csakis a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak szurkolhatnak a stadionban. 18 év alatti szurkolóink kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen (az életkort – amennyiben nem nyilvánvaló –diákigazolvánnyal/személyivel/útlevéllel igazolhatják).

Akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba!

FONTOS: a védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító okmány felmutatásával együtt érvényes, ezért kérjük a szurkolóinkat, hogy ezeket feltétlenül hozzák magukkal!

Az igazolványok ellenőrzését még a stadion területére történő belépés előtt ellenőrizni fogják a biztonsági szolgálat munkatársai.

Azon bérleteseink, akik nem rendelkeznek védettséget igazoló okmánnyal, nem jöhetnek be a mérkőzésre. Kárpótlásukkal kapcsolatosan a bajnokság után adunk információt.

KAPUNYITÁS

Másfél órával hamarabb, 13 órától nyitjuk a stadion kapuit, hogy mindenki időben be tudjon jutni és el tudja foglalni helyét a mérkőzés kezdetéig.

MASZKVISELÉS – Továbbra is javasoljuk a használatát!

A sportrendezvényen nézőként tartózkodó koronavírus ellen védett személy és a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni, viszont a belépésig igen!

Miután lejárt az MLSZ által kiszabott szektorbezárás, most már a B2-B8 szektorok is nyitva lesznek!

VIP jegyértékesítés:

Jegyet váltani elővételben online szombattól lehetséges a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon. Személyesen csak a mérkőzés napján, 10 órától a DVSC Shopban.

Büfé lesz, fogyasztani lehet a lelátón is!