KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

Végleges: 2 milliós büntetést kapott a DVSC

Mint azt decemberben hírül adtuk, a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a DVSC-t az Újpest elleni idegenbeli, valamint az FTC elleni hazai bajnoki mérkőzése kapcsán – az indoklás szerint – a szurkolói által skandált obszcén és megbotránkoztató rigmusokért, illetve pirotechnikai eszközök használata miatt 2 millió 200 ezer forintos pénzbüntetésben részesítette.

Klubunk fellebbezett a döntés ellen. A fellebbviteli bizottság még január 12-én, szerdán az első fokú ítéletet hatályon kívül helyezte, és a fegyelmi bizottságot új eljárás lefolytatására kötelezte.

A fegyelmi bizottság az összevont eljárást ismét lefolytatta, az Újpest elleni idegenbeli mérkőzésünk után a FEB szurkolóinknak a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményeiért ezúttal írásbeli figyelmeztetésben részesítette a klubot, míg a hazai, Ferencváros elleni hazai bajnoki kapcsán szurkolóink rend megzavarásával kapcsolatos cselekményeikért 2 millió forintos pénzbírságban részesítette a DVSC-t.

Az írásbeli figyelmeztetést elfogadta klubunk, viszont a pénzbüntetés esetében ismét megpróbált jogorvoslattal élni. Mostanra eldőlt, hogy a fegyelmi bizottság korábbi határozata érvényben maradt, a DVSC-nek 2 millió forintot kell fizetnie, ráadásul az indoklás szerint a szurkolók által skandált obszcén és megbotránkoztató rigmusok miatt még további eljárások is folyamatban vannak a Loki kapcsán.

Ebben az idényben a klub már augusztusban is kapott egy 2 millió forintos büntetést, illetve novemberben egy 300 ezer forintos bírságot. Ez a mostani bírsággal együtt összességében – csak ebben a szezonban – 4,3 millió forintra rúg…

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

3 - 0
1 - 1
0 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink