OTP Bank Liga 2022/2023

0n 22ó 58p

OTP Bank Liga 17. forduló

8n 1ó 28p

OTP Bank Liga 18. forduló

15n 1ó 28p

OTP Bank Liga 19. forduló

22n 23ó 28p

OTP Bank Liga 20. forduló

28n 5ó 58p

OTP Bank Liga 21. forduló

35n 5ó 58p

OTP Bank Liga 22. forduló

Naptárba
Jegyvásárlás
Szusza Ferenc stadion
42n 5ó 59p

OTP Bank Liga 23. forduló

49n 5ó 58p

OTP Bank Liga 24. forduló

63n 5ó 58p

OTP Bank Liga 25. forduló

70n 5ó 58p

OTP Bank Liga 26. forduló

Naptárba
Jegyvásárlás
Mezőkövesdi Stadion
77n 5ó 58p

OTP Bank Liga 27. forduló

84n 5ó 59p

OTP Bank Liga 28. forduló

91n 5ó 58p

OTP Bank Liga 29. forduló

98n 5ó 58p

OTP Bank Liga 30. forduló

105n 5ó 58p

OTP Bank Liga 31. forduló

112n 5ó 58p

OTP Bank Liga 32. forduló

119n 5ó 58p

OTP Bank Liga 33. forduló

Web3 a szurkolóknak: együttműködik a Capital Block és a DVSC

  • A DVSC az első olyan labdarúgó klub Magyarországon, mely érdeklődik a web3 tér lehetőségei iránt.
  • A Capital Block vállalja a tanácsadást a DVSC számára a web3 térben folytatott tevékenységi lehetőségekkel kapcsolatban.
  • A tokenek, NFT-k és más vállalkozások a metaverzumban hamarosan mind a DVSC lehetőségeivé/terveivé válhatnak.
  • A Capital Block már több futball klubbal is együtt dolgozik, többek között olyanokkal, mint a Galatasaray (Törökország), az AS Monaco (Franciaország) és a Legia Warszawa (Lengyelország).
  • Tim Mangnall, a Capital Block vezérigazgatója így nyilatkozott: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a DVSC partnerévé válunk, hiszen ők a magyar sport igazi úttörői. Szoros együttműködés veszi kezdetét a klubbal web3 termékek széleskörű fejlesztési lehetőségeit tekintve, melynek célja, hogy a DVSC-szurkolók egy újabb formában is minél közelebb kerüljenek a szeretett klubjukhoz.”

A Capital Block a vezető web3 ügynökség a sport- és szórakoztatóipari piacon, mely mostantól a Debreceni VSC (DVSC) hivatalos web3 partnere.

A klub forradalmian új web3 termékek iránt érdeklődik, melyek lehetővé teszik, hogy a szurkolók közelebb kerüljenek a klubhoz.

Az együttműködés értelmében a DVSC az első labdarúgó klub Magyarországon, mely jelezte vállalkozási szándékát a web3 térben. A Capital Block feladata tehát, hogy a tanácsadásban és későbbiekben, egyeztetés után, a megvalósításban is egyaránt segítse a DVSC lehetőségeinek kiaknázását a web3 térben, melyek között szerepelhet a tokenek és NFT-k piacra dobása, valamint a metaverzumba való betörés.

A Capital Block komoly tapasztalatokkal rendelkezik a sikeres web3 termékek fejlesztését illetően, melyek lehetővé teszik, hogy a futballrajongók közelebb kerülhessenek a saját klubjukhoz. A vállalat már együtt dolgozik olyan jelentős futball klubokkal, mint amilyen az AS Monaco Franciaországban, a Legia Warszawa Lengyelországban és a Galatasaray Törökországban. A Capital Block vezette a Galatasaray első NFT-jének piacra dobását, melyet kevesebb mint egy perc alatt el is adtak.

A Capital Block szerint a web3 még meglehetősen kiaknázatlan az európai labdarúgó klubok körében. Noha egyre több klub jelenti be a web3 projektekben való érdekeltségét, a kontinens még messze elmarad az amerikai piactól.

A Capital Block vezérigazgatója, Tim Mangnall így folytatta: „Azonnal munkához látunk, hogy olyan innovatív web3 termékeket hozzunk létre, melyek közelebb hozzák a szurkolókat a DVSC-hez és biztosítják, hogy a klub a magyar futball innovációjának előterében maradjon. Figyeljétek hát ezt a teret!”

„A web3 termékek piacra dobása előtt arra fogunk fókuszálni, hogy a DVSC szurkolók megértsék, hogy mi is az a web3, és felismerjék azokat a kézzel fogható lehetőségeket, melyeket magában rejt.”

A DVSC sajtófőnöke, Tóth Csaba Zsolt megjegyezte: „Alig várjuk, hogy a Capital Block-kal dolgozhassunk együtt, hiszen ők Európában az élmezőnyben vannak, ha a web3 és a sport metszőpontjáról van szó. Nagy hatással voltak ránk a tervük, miszerint a projekt középpontjában szeretnék állítani a fantasztikus Loki-szurkolókat, és izgatottan várjuk, hogy hamarosan mi is megoszthassuk a terveinket.”

A Capital Block-ról

A Capital Block az egyetlen elkötelezett web3 ügynökség a sport és szórakoztatóipari piacon, mely a sport klubokra és csapatokra fókuszál. Az ügynökség segíti a labdarúgó klubok, brandek, produkciós cégek, művészek, hírességek és vendéglátók eligazodását a web3-on, mélyreható ismeretet biztosít arról, hogy mi az, ami működik és mi az, ami nem, valamint arról, hogy milyen platformokat érdemes használni.

A Capital Block a hivatalos ügynöke jelenleg a következő kluboknak: Galatasaray, AS Monaco, Trabzonspor, Legia Warszaw; 2022-ben pedig más jelentős együttműködések bejelentését is tervezik. A vállalat web3 ügynökségként tekintve platform semleges, ami azt jelenti, hogy a megfelelő partnerekkel való összekapcsolás révén azonosítja a legjobb lehetőségeket ügyfelei számára, miközben építi a közösségüket és hosszútávú stratégiájukat, ami minden web3 projekt alapvető eleme.

A Capital Block a Capital Sports Media-ból fejlődött ki, mely Európában, a Közel-Keleten, Észak-Afrikában és Törökországban működő labdarúgó klubok sportkínálatát és általános médiatevékenységét birtokolja és kezeli.

A Capital Block vezérigazgatója Tim Mangnall. Tim ugyanezt a szerepet tölti be a Capital Sports Media-nál is, amelyhez 2017-ben csatlakozott, mielőtt az kivált a Capital Block-ból. Ezt megelőzően a Premier Sports Network kereskedelmi igazgatója volt, amely a sport- és szórakoztatóiparra szakosodott sport- és kereskedelmi ügynökség.

Mi az az NFT?

Az NFT az angol non-fungible token szavak rövidítése, aminek nem helyettesíthető token a jelentése. Az NFT kizárólag digitális formában létezik, teljesen egyedi, tehát semmivel nem helyettesíthető (lényegében egy NFT olyan, mint pl. a Mona Lisa festmény). NFT ugyanakkor bármilyen digitális formában tárolható dolog lehet, pl. egy zenemű, egy grafika, egy videó. 

Web3 for fans: partnership of Capital Block & DVSC

  • DVSC is the first club in Hungary that is interested in the opportunities of the web3 space.
  • Capital Block will be responsible for advising DVSC on possible activities in the web3 space.
  • Coming soon: Tokens, NFTs, and ventures into the Metaverse can all become plans/possibilities for DVSC.
  • Capital Block already works with football heavyweights Galatasaray (Turkey), AS Monaco (France), and Legia Warsaw (Poland).
  • ●      Capital Block CEO, Tim Mangnall: “We’re thrilled to partner with DVSC – true trailblazers in Hungarian sport. We’ll be working closely with the club to offer the opportunity of developing immersive web3 products that allow DVSC fans to get closer to their beloved club in a new way.”

Capital Block, the leading web3 agency for the sports and entertainment markets, can today share that it has been appointed by Debreceni VSC (DVSC), the Hungarian football club, as its official web3 partner.

The club is interested in revolutionary new web3 products that enable fans to get closer to their club than ever before.

As a result of this partnership, DVSC has become the first Hungarian football club to signal its intentions in web3. Capital Block will be responsible for advising and later, after the agreement of the two parties, also implementing DVSC’s ventures into the web3 space, which could include Token launches, NFTs, and a push into the Metaverse.

Capital Block has a strong track record in developing successful web3 products that enable football fans to get closer to their club, and already works with major football clubs like AS Monaco in France, Legia Warsaw in Poland, and Galatasaray in Turkey. Capital Block ran Galatasaray’s first ever NFT drop, which sold out in under one minute.

Capital Block says that web3 is still considerably untapped by European football clubs. Even though more football clubs are announcing their involvement in web3 projects, the continent is still some way behind markets like the US.

Tim Mangnall, CEO of Capital Block, continues: “We’ll now get straight to work developing innovative web3 products that bring fans closer to DVSC, and ensuring that DVSC remains at the forefront of innovation in Hungarian football. Watch this space!”

“Our focus will initially be on helping DVSC fans understand web3 and the real-world opportunities it can bring them, before launching a suite of web3 products.”

DVSC press secretary Tóth Csaba Zsolt comments: “We can’t wait to get started with Capital Block, who are Europe’s leading experts when it comes to the intersection of web3 and sports. We were so impressed at their plans to keep our brilliant DVSC fans at the heart of this project, and we can’t wait to share our plans very soon.”

About Capital Block

Capital Block is the only dedicated Sports and Entertainment web3 agency focusing on Sports Clubs and Teams. Capital Block helps sports clubs, brands, production houses, artists, celebrities and entertainers navigate web3, through a deep understanding of what works and does not work and the best platforms to partner with.

Capital Block is currently the official agency of Galatasaray, AS Monaco, Trabzonspor, Legia Warsaw, with more major partnerships to be announced in 2022. Capital Block as a web3 agency is platform neutral, meaning it identifies the best opportunities for their clients by connecting them with the right partners, while building their community and long-term strategy which is an essential component to any web3 project.

Capital Block is the evolution of Capital Sports Media, which owns and manages Sports inventory and general media activity across football clubs in Europe, Middle East, North Africa and Turkey.

Capital Block’s CEO is Tim Mangnall. Tim also has the same role at Capital Sports Media, which he joined in 2017 before carving out Capital Block. Prior to that he was Commercial Director at Premier Sports Network, the specialist sports and commercial agency to the sports and entertainment industries.

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 22/23

2 - 1
1 - 0
0 - 3

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink