KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

9n 2ó 27p

OTP Bank Liga 18. forduló

16n 4ó 57p

OTP Bank Liga 19. forduló

23n 2ó 27p

OTP Bank Liga 20. forduló

31n 0ó 57p

OTP Bank Liga 21. forduló

38n 2ó 27p

OTP Bank Liga 22. forduló

43n 8ó 27p

OTP Bank Liga 23. forduló

50n 8ó 27p

OTP Bank Liga 24. forduló

57n 8ó 27p

OTP Bank Liga 25. forduló

71n 7ó 27p

OTP Bank Liga 26. forduló

78n 7ó 27p

OTP Bank Liga 27. forduló

85n 7ó 27p

OTP Bank Liga 28. forduló

92n 7ó 27p

OTP Bank Liga 29. forduló

99n 7ó 27p

OTP Bank Liga 30. forduló

103n 7ó 27p

OTP Bank Liga 31. forduló

Naptárba
Jegyvásárlás
Mezőkövesdi Stadion
106n 7ó 27p

OTP Bank Liga 32. forduló

113n 7ó 27p

OTP Bank Liga 33. forduló

Naptárba
Jegyvásárlás
Új Hidegkúti Nándor Stadion

Carrillo: Motivált vagyok

Másfél év után tért vissza a magyar labdarúgásba az 53 esztendős Joan Carrillo, akinek a DVSC kispadjára való kinevezését hétfő este jelentette be a klubvezetés. A korábban a székesfehérváriakkal bajnokságot nyert szakemberrel az első benyomásairól, a kihívásról, és a terveiről beszélgettünk.

Először is, egy remek lehetőség számomra, hogy leülhettem a Loki kispadjára. Miután megegyeztünk Tőzsér Dániellel, boldog voltam, és egyből az járt a fejemben, hogy elkezdjük a közös munkát – nyilatkozta honlapunknak Joan Carrillo. – Túl vagyok a csapattal az első edzésen, hamarosan jön a következő, és abszolút elégedett vagyok eddig mind a játékosok hozzáállásával, mind a körülményekkel. Motivált vagyok, és a labdarúgókon is látom, hogy bizonyítani szeretnének, és a jó eredmény elérésére törekszenek. Összességében örülök, hogy itt lehetek.

Milyen jellegű futballt preferál?

– Nagyon fontosnak tartom, hogy egyensúlyban legyen a gárda támadása és védekezése, emellett kontrollálni tudjuk a meccset. Az a célom, hogy a játékosok a találkozó közben végig tudják, mi a feladatuk, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Azt kell nyomatékosítanom a labdarúgókban, hogy az első perctől kezdve sikerre éhesen futballozzanak.

Szűk két hete van arra, hogy felkészítse a csapatot az Újpest elleni találkozóra…

– Valóban nincs sok idő, de mindent megteszünk, hogy a lehető legjobban sikerüljön. Egy-két helyen változtattunk az edzésmunkán, de minden trénernek időre van szüksége, hogy megértesse magát egy új közegben. Nyilvánvaló, hogy nem akarok kifogásokat keresni, csak arra koncentrálunk, hogy közösen legyőzzünk egy veszélyes Újpestet.

Edzői karrierje során volt már hasonló kihívásban része?

– Voltam már ilyen bonyolult helyzetben, de elsősorban nem abban gondolkozom, hogy nekünk csak a bennmaradás lehet a célunk. Debrecenben most nem a múlttal kell foglalkoznunk, én magam is a jelennel és a jövővel törődöm.

Bizonyára figyelemmel kísérte a magyar bajnokságot az elmúlt időszakban. Hogyan látja a jelenlegi mezőnyt?

– Természetesen ismerem a csapatokat, amelyek sokat fejlődtek azóta, mióta már nem dolgozom az NB I-ben. A klubok megfelelő gazdasági háttérrel dolgoznak, ráadásul nagyon szép stadionokban zajlanak a meccsek. Azt gondolom, a magyar élvonal versenyképes olyan bajnokságokkal, melyeket régebben magasabbra taksáltak.

Székesfehérvári edzőként több meccset is vívott a DVSC-vel. Hogyan emlékszik azokra az összecsapásokra?

– Nagyon nehezek voltak. Jó csapata és kiváló játékosai voltak akkoriban a Lokinak, maximálisan felkészültek minden egyes mérkőzésre. Emlékszem, amikor már vezetőedző voltam, volt egy hétközi forduló, amikor szerda este játszottunk a Nagyerdei Stadionban. Nálunk volt az előny, ám a hajrában Bódi Ádám egyenlített, így nem tudtuk megszerezni a győzelmet. Az is egy nehéz meccs volt. Most a Lokival sem várnak ránk könnyűnek ígérkező találkozók, de azon vagyunk, hogy sikerrel vegyük az akadályokat.

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

0 - 0
2 - 0
2 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink