Eredmény
4 - 0
Full Time

Részletek

MeccsnapIdőpontLigaIdény
2020.07.22.11:00Edzőmeccs2020/2021

Meccs riport

Szerda délelőtt komoly rangadón lépett pályára a Loki, amely a Nyíregyházát fogadta felkészülési találkozón. Ha van mérkőzés, amelyet a legjobban várnak Kelet-Magyarországon a futball szerelmesei, az a DVSC-Szpari, amelyet egyébként nyílt kapuk előtt rendeztek a Nagyerdei Stadionban, ahová közel 1500 néző kilátogatott.

A mérkőzés előtti remek hírrel örvendeztette meg a Loki szurkolóit Szabó Péter elnök, aki bejelentette, hogy visszatért Debrecenbe a két saját nevelésű remek labdarúgó, Korhut Mihály és Sós Bence.

Jól kezdtük a nagy forróságban rendezendő meccset, az első percben Bódi Ádám aktív játékának köszönhetően kétszer is betalálhatott volna, de előbb egy lepattanó lövése ment el a jobb kapufa mellett, majd nem sokkal később egy lapos lövése ment el a jobb alsó saroknál. A 10. percben Varga Kevin adta be a labdát Tischlernek, akinek erős löketét a nyíregyházi kapus védte.

Hat perccel később könnyedén megszerezhettük volna a vezetést, miután az ifjú tehetség, Bényei Ágoston a saját térfelén szerzett labdát, majd passzolt Bévárdihoz, akinek középre ívelése után Bereczki lőtt, de a vendég hálóőr szögletre mentett. Bódi pontrúgását még a léc alól kiütötte ellenfelünk kapusa, ám a következő szögletnél már tehetetlen volt, egy kavarodás után egyik friss igazolásunk, Tischler Patrik szerzett nagy gólt.

Folyamatos nyomás alatt tartottuk a nyíregyháziakat, akik, amikor eljutottak térfelünkre, nem tudtak komoly lehetőséget kialakítani. A 37. percben Varga Kevin egy kiváló kötény után ívelt az ötösön álló Bereczki fejére, de támadónk kapu fölé bólintott.

A második félidőre teljes sort cserélt Kondás Elemér, többek között pályára lépett két legújabb igazolásunk, Korhut Mihály és Sós Bence. A 48. percben könnyedén megduplázhattuk volna előnyünket, de Pintér beadása után Bárány sarkalása a jobb kapufán csattant. Két perccel később ismét a kőkemény támadó volt a főszereplő, szép szólója után csak szabálytalanul tudták megállítani a tizenhatoson belül, így büntetőt ítélt a játékvezető. A labda mögé Sós Bence állt, aki nem hibázott, és szinte két-három labdaérintés után megszerezte első találatát.

Zsinóron jöttek a debreceni lehetőségek, Szabó Bence 20 méteres lövését könnyedén fogta a szabolcsi kapus. A 63. percben újabb gólnak kiálthattak a Loki-szurkolók, ráadásul ismét Sós Bence talált be, támadónk egy csodás egyéni teljesítmény után ballal hajszálpontosan lőtte ki a jobb felső sarkot. Öt perccel később harmadik gólját is megszerezhette volna a 26 esztendős futballista, de a 16 méterről, estében leadott lövését hárította a vendég hálóőr.

A 84. percben már negyedik gólunkat szereztük, Bárány Donát 14 méterről, középről próbálkozott, a nyíregyházi kapus beleért az erős lövésbe, de csapatát nem tudta megmenteni a góltól. A végeredmény már nem változott, csapatunk Sós Bence duplájával, valamint Tischler Patrik és Bárány Donát góljával magabiztos, 4-0-s sikert aratott. Szép volt, fiúk!

Edzőmeccs

DVSC-Nyíregyháza Spartacus 4–0 (1-0)

Nagyerdei Stadion, 1500 néző.

DVSC: I. félidő: Zöldesi – Bényei B., Kinyik, Poór, Ferenczi – Bévárdi, Bényei Á., Bódi, Varga K. – Tischler, Bereczki. II. félidő: Hrabina – Lakatos B., Pávkovics, Szatmári, Korhut – Kundrák, Kusnyír, Szabó B., Pintér Á. (Csősz, 81.) – Bárány, Sós (Kerekes, 81.)

Gól: 1-0 Tischler (17.), 2-0 Sós (48.), 3-0 Sós (63.), 4-0 Bárány (84.)

Helyszín

Nagyerdei Stadion / Debrecen Nagyerdei krt. 12 4032